Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kolejne Wyzwanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Chcialem postawic sobie nowe wyzwanie w metin2. Nie lubie expic bo zawszy prz ok. 60 lvl zaraz mi sie nudzi dlatego teraz postanowilem byc PRO ale nieco na innym lvl . 37 lvl - nie chce wbic wiekszego a moje cele tp ;

-aura g

-wymiatac w pvp .

Wiem ze jest wiele takich osob i czerpia oni z gry tyle samo opcji co te wysokie lvl.

ile zajeloby mi wbicie aury na g ? Oraz ile uang poszlo by na ten skill ?

Wszystko chce osiagnac bez is i allegro.

Czy to mozliwe ? Wypowiadajcie sie

Zbieram +

Opublikowano

Hmm.. na aure na G trzeba ok. 150 kU więc potrzeba Ci 150 dni, ale wątpię że z samego dropu w m2 tyle wyrobisz dziennie gdzie aura to min. 4kk

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Powiadasz że bez IS i allegro tak hmmm :D Aura od 3kk w górę :) hmm trochę czasu Ci to zajmie to mało powiedziane :)

Chyba że wbijesz kilka innych 30lvl przy czym może dropnąć coś ciekawego :) i postawisz FB a do tego tym swoim 37lvl będziesz rozwalał metki wtedy kasa będzie

Co do wchodzenia KU to jeśli wejdzie 1 na 3 to będzie wielki sukces a pamiętaj że można tylko 1KU dziennie czytać :)

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

w sumie możliwe to jest ale trzeba czasu i kasy... kasy nie tak mało na samą aure z 600-700kk. A żęby być pro w PvP to jeszcze w pi*du kasy musisz wywalić na absy itd

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

Sam troche dropie codziennie . Czasem leca dwie lub trzy na nocke a inaczej same smieci.

Eq mam juz kupione wiec moge sie skupic tylko na skilach

Zbieram +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...