Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smocze Monety Za Pomocą Programu.

sowa0965

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiecie może czy np mogę się podłączyć pod Niemcy i tam nabijać? tez?:P

Autor pisał, że wybiera Niemcy, UK i chyba Włochy, więc tak.

Opublikowano

Trzymajcie programik

http://www.filesonic.com/file/35227953/auto_Hide_IP.rar

ostrzegam mi Norton wykrył w tym cracku 1 wirus wyłączyłem go i program działa jak narzazie zarobiłem na 4 szkaty 6 przepustek i księga lidera x 2 ;/ trochę słabo ale wypełniam dalej a kilka osób pytało o CW2 ja wpisuje ostatnie 4 cyfry z numeru karty i wchodzi np. MasterCard: 5296 5688 4686 9004 <------- CW2 liczę na + ;p

@Edit up szybszy ech ;/

Opublikowano

Panie Up wpisuje 4 ostatnie cyfry i wyskakuje błąd

We're sorry, your transaction could not be processed. Please double check all billing information and try again.

2401477507.png\
Opublikowano

Chciałbym zaprezentować nowy program wstawiam to dla osób którym Auto Hide IP nie działa

Hide My IP 5.2 i link do pobrania z oficjalnej strony 15 używania za free

http://www.hide-my-ip.com/

Gdy klikamy Hide My IP / Stop Hiding IP program łączy się z rożnymi państwami

119112_main52.jpg

Opublikowano

UWAGA

Możecie podłączyć się do każdego kraju, byle było tam SponsorPay. Możliwe że nie ma teraz nowych reklam są tylko polskie, odczekajcie 3-5 dni i zobaczcie jeszcze raz.

Moja Kochana Strona

Gra Klondike

http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.
Opublikowano

mi niedziala robie wszystko tak jak w tutku i obojetnie jaki kraj wezme w hide to i tak niemoge zmienic IP zawsze mam te same ip czyli standardowe reinstall mozilli tez nie pomogl niewiem od czego to ;/

help bedzie + ablo - jak kto chce

Opublikowano

A mam takie pytanko. Czy ktoś dostał za to bana? Czy na pewno bana nie dostane? :D Bo zrobił bym drugie konto i na drugim koncie bym jechał, ale na Monku niestety już nie można nowych kont więc mam tylko jedno...

Opublikowano

REKS NIE DOSTANIESZ BANA, UMIESZ CZYTAĆ?

Mam pytanie.. Co ile czasu są odświeżane reklamy? Pytam dlatego, ponieważ jak wchodze na stronę metina to mam tylko 1 reklame free do zrobienia, nie robiłem jeszcze reklam na tym programie, ostatnią reklamę robiłem na AOLU to jakiś tydzień temu może więcej.. Wchodziłem na różne konta i na różne kraje i to samo.

Opublikowano

jak zrobic stary wyglad menu? chdzo mi o to ze jak sie klika "doladuj sm" to zrobili nowa oprawe graficzna ktora mnie denerwuje ;/

refy RMCF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...