Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sniffowanie,edytowanie i odsył pakietów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie nie znalazłem takiego tematu. I trudno taki temat mi jest znaleźć na internecie, więc piszę tutaj.

Otóż chodzi mi o to, że nie wiem jakiego programu użyć do przechwycenia pakietów z gry do sniffera, zeedytować ten pakiet i wysłać go na serwer. Głównie chodzi tutaj o możliwość podmiany dropa z moba i słyszałem, że w wielu mmorpgach takie coś da radę zrobić, żeby przejąć pakiet odpowiedzialny za drop i później go rozkodować, zmienić i wysłać na sewer własny. Pomógłby mi ktoś taki efekcik uzyskać ?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jesli ci sie uda, podziel sie wiedza z nami... :)

@DOWN

Tez ci wykrywa "wirusy" w wpe pro ? bo u mnie na skanie 32\39 pokazalo. Czytalem ze to nie grozne.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Wrotek wiem o tym, że można użyć tego progsa, ale niestety X trap go wykrywa i teraz pytanie jak ominąć x trap ? Jeżeli by mi się to udało przy waszej pomocy też, chętnie bym tutaj zrobił full tutorial. Wiem że coś takiego da radę zrobić, bo gościu czytałem na innym forum, że w ciągu 20 min nabił dzięki edytowaniu pakietów 145 lvl. Pomoże ktoś ?