Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) dzisiaj zacząłem przygodę z SR i dostałem pierwsze 27 SM :D konto na ktore je dostałem nie jest kontem głównym i jest założone na 10minutemail.com (chyba wiadomo o co kaman ;]) ale przejdźmy do sedna sprawy... czy moge dostać bana na konto główne ktore jest powiązane tylko handlem z tym drugim kontem? czekam na poważne odpowiedzi (będą +++) gdyż nie darował bym sobie utraty mojego cennego konta :D ;P z góry thx ;)

yyakuza.jpg

Opublikowano

Zmieniasz IP w aolu? Podajesz fikcyjne dane wygenerowane w fakegeneratorze? Nic powinieneś dostać :)

Bynajmniej ja i kolega nie dostaliśmy :P

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

a używaliścietego też na głównych kontach? bo nie chce mi się wydawać kasy na przepustki skoro bym mógł je w miare bezpiecznie "zarobic" :D ?

yyakuza.jpg

Opublikowano

Ja tego używam tylko na moim głównym koncie :) Jak na razie tylko 121 sm ale wydane już na pierścień expa, podwójny drop, trzecia ręka i fryzurka. Bana nie ma i chyba nie będzie ^^

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Ja tylko raz właśnie dla jednej przepustki, później robiłem na innych postaciach - wchodzilem do v2 po drop i zeby dac poty,zanieść Ku etc. wychodzilem selalem itemki i kupowalem Ku / poty.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

@up właśnie o takie coś mi chodzi :D thx za odpowiedzi :) jestem w miare utwierdzony w bezpieczeńspie tego sposobu :)

yyakuza.jpg

Opublikowano

Za samo wypełnianie bana nie ma ale za niektóre reklamy na superrewards można dostać bana. Zresztą przecież pisze to przy danej reklamie. Z reguły bana dostają osoby, które używają/używały haków a aol nie podchodzi raczej pod nielegalne oprogramowanie gdyż jest to zwykła przeglądarka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...