Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

To ja nie wychodze na dwór...

Aciek666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.gram.pl/news_6wfqGe2_Mozna_zama...ostmournea.html

Ludzie, ja się zaczne bać tego wszystkiego. Czego oni jeszcze nie wymyślą ... jak Azerf kupi, to ja nawet nie wychodze.

Bo będzie sie chciał bawić w rzut beretem...

#Edit.

W Polsce na taki rodzaj broni nie jest wymagane pozwolenie, ale w USA wszystko możliwe. Była akcja (z resztą opisana tutaj), że chłopak był podejrzewany o terroryzm, ponieważ podczas przeszukania w jego pokoju znaleziono młotek.

O kurwa.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

wyobrażam sobie China-kamikadze biega po blokach z mieczem każdego ścina pada na ziemie kręci mu się w głowie bierze miecz i wtyka se go do serca THE END

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

eee tam wiesz zrobilem kilka kont acc makerem klikalem i moze^^ moze.. wypłaca xD chociaŻ sam prawie w to nie wierze:P

Opublikowano

Po co wydawać kasę na jakiś nożyk... Lepiej kupić jakiś sprzęt, a nie jakiś miecz, którym i tak nikogo nie możesz pochlastać

(No chyba że masz coś na bani ^^)

• Dodaj nową pozycję...