Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer-Hamachi [Problem] Pomoże Ktoś ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[Mam problem,właściwie kolega]

Otóz, kolega miał serwer hamachi, ładnie chodził wszystko dobrze, aż nagle jego brat dał mu formata na kompa, odzyskał stare pliki serwerowe wszystko co trzeba, tylko zmieniło mu się ip na hamachi i nie może odpalić serwer, bo jest inne Ip, w takiej sytuacji trzeba od nowa stawiać serwera ?, bo próbował w maszynie, w navicat zmienić Ip na nowe a all zostawić ale nie chce serwer odpalić, co ma zrobić ?, da się jakoś odzyskać stare Ip z hamachi czy raczej nie proszę o pomoc, piszcie w komentarzach lub na PW, jak kto woli :) :) :)

Liczę na was, naprawdę potrzebna pomoc, bo szukałem na mpc, ale takiego tematu nie widziałem chyba jeszcze :)

urt2hg1.gif

30646.gif

Podobała ci się Reklama/Serwer/Czy mój post daj te add.png, przecież to nic nie kosztuje, jak dasz na pewno się odwdzięczę

Daj ocenkę, skomentuj, Po prostu Wbijaj na Profil !!

Opublikowano

Musisz postawić od nowa serwer, jak tworzysz tzw konto na hamachi to ci dopisuje losowe ip, i nie da sie odzyskać tego samego ;)

Nie wiem taka jest moja odpowiedz, miałem podobną sytuacje ze swoim serwerm i nie dało rady ;)

Opublikowano

Umiesz zmieniac IP dedyka??Poradzisz sobie z Hamachi

1.Wpisz komende:

reboot

potem:

sysinstall

wchodzisz w

configure>interfaces>networking>dh0(lub inne ale to 1!!)

zmieniasz ip na nowe takie jakie masz w hamachi swoim

wychodzisz wpisujesz po wyjsciu:

/etc/rc.d/netf restart

reboot

i uruchamiasz serwer po resecie normalnie..........

Musisz zmienic IP spolszczenia i IP w Navicat i tabele GM'Ów popraw na właściwe IP powinno działac

Pomagam w pisaniu skryptów/programów itd..

POMOGŁEM DAJ +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...