Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected][Hack]Menu Tab Sydney 1.0

Omek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bywalec
Opublikowano

Mi normalnie hack działa tylko, że po moim zgonie już się nie odradzam. Grałem kilka razy w trypie Eliminaton czy jakos tak i zawsze tak bylo :/ Pomożecie?

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

Mi normalnie hack działa tylko, że po moim zgonie już się nie odradzam. Grałem kilka razy w trypie Eliminaton czy jakos tak i zawsze tak bylo :/ Pomożecie?

Jak grasz Elimination Pro to się nawet nie dziwię iż się nie odradzasz .

9368_gold.png

Bywalec
Opublikowano

Problem w tym ze gram Elimination nie Elimination Pro

Opublikowano

wkleimlem plik d3dx9 dll. i nie dziala ;/ adna tabelka nic nie wyskakoje mialem gordon sys przez 2 dni i dostalem bana ;] za nieudzielanie sie na forum (ban na ip kto pomoze będe wdzięczny

+ - oto jest pytanie

Opublikowano

wkleimlem plik d3dx9 dll. i nie dziala ;/ adna tabelka nic nie wyskakoje mialem gordon sys przez 2 dni i dostalem bana ;] za nieudzielanie sie na forum (ban na ip kto pomoze będe wdzięczny

Masz C++ oraz Net Framework 4.0 ?

Dobrze odpalasz hacka ?

9368_gold.png

Opublikowano

Ja mam C++ i Frameworka 4 ale wyskakuje mi że brak MSVCR100.dll. Pobrałem ten plik, ale nie wiem gdzie wkleić.Niby do system32 w WINDOWSie, ale to nic nie pomaga. POMÓŻCIE!!! Odpalam Air DropInject'em.

Już doszedłem czego to była wina :rolleyes:

[NTL] Nocturnal WoT pro clan!!!

Opublikowano

Witam.. mam problem z haczkiem.. gdyż .. dawno nie odpalałem czitow... ale po ostatniej banacji konta doszedłem do wniosku ze i tak i tak dostane kiedyś tego bana ... nawet za nic wiec ... odpalam haczka jest wszystko ładnie wchodzi mi ... ale gdy odpalę jakąś mapkę ... po 30 sek zamyka mi się combat ???? why ??? posiadam c++ i net ;d

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

odpalam tak jak moj kompel tak samo tylko ze mu dziala a mi nie mzoe to wina widowsa jak by co to mam windows 7

+ - oto jest pytanie

Opublikowano

Może hack już detected bo mnie też wywala z gry , tylko ze od razu przy logowaniu. A odpalałem juz kilkoma injectorami i to samo się dzieje... <_<

Hack DETECTED!!!

[NTL] Nocturnal WoT pro clan!!!

Bywalec
Opublikowano

Może mi ktoś pomóc...?

Bywalec
Opublikowano

Sciągnij injector z tego forum, następnie w rubryce Process wpisz "Engine.exe" i dodaj haka, którego wcześniej pobrałeś następnie uruchom CA i nacisnij w grze ESC, żeby ustawić opcje cheatów. Jeśli używasz win7 to injector i CA odpalaj jako administrator.

Opublikowano

sciągnąłem injecta wpisałem Engine.exe dałem na przełączyłem z Automatick na Manual dałem browse wziąłem z pulpitu Sydney Tab nacisnąłem Inject włączyłem gre wczytuje sie pięknie i jak juz ma sie pokazac ze mam wpisac login i hasło to mi wyłącza gre. Co sie dzieje ? a i jeszcze mam windowsa Viste wiec dać Uruchom jako Administrator ?

Opublikowano

sciągnąłem injecta wpisałem Engine.exe dałem na przełączyłem z Automatick na Manual dałem browse wziąłem z pulpitu Sydney Tab nacisnąłem Inject włączyłem gre wczytuje sie pięknie i jak juz ma sie pokazac ze mam wpisac login i hasło to mi wyłącza gre. Co sie dzieje ?

\Masz C++ oraz Net Framework 4.0?

9368_gold.png

Bywalec
Opublikowano

Nie wciskaj Injecit. Poprostu wpisz engine.exe wybierz hacka później poprostu odpal gre. Wtedy injector powinien się sam zamknąć i nie powinno już być problemów z loginem :)

Opublikowano

Wiesz co to google??? ... nie umiesz czegoś zrobić ... wpisz w wyszukiwarkę ona Ci pomoże a nie spamujecie tuta

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...