Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BAN za sbot

DotaAllstarsPlayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kamiprok co ty pierdolisz buahahahahahahaha widzę wielki znawca buahahaha

Jak masz silki nie dostaniesz bana jest tylko jeden wyjątek...

Jeżeli crackujesz bota którego producent podpisał z joymaxem umowę to masz bana nawet gdy masz silki

NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK WIĘKSZA SZANSA ZA BANA ALBO MNIEJSZA AGBOT, SBOT, ISROBOT, TBOT ZA KAŻDEGO MASZ BANA JAK NIE MASZ

SILKÓW A NIE ZNAM OSOBY KTÓRA ZA BOTA Z SILKAMI BY DOSTAŁA BANA...

Prawda joymax raz zbanował parę botujących z silkami osób ale następnego dnia ich ODBANOWALI

Opublikowano

@Up

Poseidon?

@Topic

Jedyne przypadki przez ktore mozna bylo dostac bana za sbota to byl sbot helper ktory mial keyloggera ;>

76561198001815076.png
Opublikowano

miedzy innymi poseidon, a co?? wiesz, nie wiem co tu robisz nie jestes czasem modem na silkroadonline.com.pl?? tam chyba trzeba byc legitem <hahaha> wszycye sa "legitami" zal.dzieciNeo

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano
miedzy innymi poseidon, a co?? wiesz, nie wiem co tu robisz nie jestes czasem modem na silkroadonline.com.pl?? tam chyba trzeba byc legitem <hahaha> wszycye sa "legitami" zal.dzieciNeo

tam jest Xader a nie Xanter ;P a tak propo gdzie ja napisalem ze lestem legitem ;/

76561198001815076.png
Opublikowano

hmm kuciłbym się ja kupowałem isro bota z 3x ok 800 silków dałem im zarobić miałem 1 silk na kącie i mnie zbanowali ... a miałem 73 lv ale lotto mi to i tak nie chciało mmi się już w to grać

Opublikowano
hmm kuciłbym się ja kupowałem isro bota z 3x ok 800 silków dałem im zarobić miałem 1 silk na kącie i mnie zbanowali ... a miałem 73 lv ale lotto mi to i tak nie chciało mmi się już w to grać

Crack?

76561198001815076.png
Opublikowano

1. Wy kur.. wszyscy pier.... głupoty. Nie którzy nie pamiętają inspekcji tej bo pewnie niema tutaj zbyt wielu starych graczy w Silka ale kiedyś JoyMax nam pokazał że wie kto botuje i nikt mi nie powie ze JoyMax nie wie kto botuje.

2. Tak jest wielka prawda ze jezeli ma sie silki nie dostaje sie bana ale to jest w 99 % prawda a to dlaczego ?

1% - pkt 1 wszystko wiedzą kto co używa.

3. I można skonczyć temat

Odpowiedz na pytanie: za Sbot z Silkami masz 1% szans ze dostaniesz bana. Powodzenia w botowaniu.

PS: GM do mnie pisał na PRIV czy nie botuje IsroBot mi dał DC i nie dostałem bana a miałem silki dlatego pozdro.

• Dodaj nową pozycję...