Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hit] Jak Obejscie Hs ?!

MalyGlod

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli Skan się nie pojawi to tego nie ściągne.

Opublikowano

@up to nie jest takie cos ze działaja hacki... ten program blokuje hackshielda ze nie wysyla logow na serwer metin2 dzieki temu nie dostanimy bana..

sygnaa.png

Opublikowano

Ehh skopiowane z mojego tematu po co ksrujesz powiem ci w prost huj w dupe xero boym http://www.mpcforum.pl/topic/253208-hack-metin2fish-dziala-na-pl-nowy/page__st__20__gopid__1736657#entry1736657

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

@up Owszem . Nie skopiowane tylko plik... Pozatym dodałem bardziej przejzyste video. z głosem... Oraz jak zrobic obejscie ..

PS Poswiec troche czasu na słownik ortograficzny.. xero boym ksrujesz? huj ?

sygnaa.png

Opublikowano

Człowieniu, jeżeli byś zrobił obejście, masz limit + od 3/4 grajacych w m2...

Zaraz zobaczymy ;p

@EDIT.

Mam zainstalowanego kmr moda, hs-a z metin2mod.tk i nie działą ;)

Nie włącza mi się nawet okno do logowania, tak jak przed tym "blokowaniem"

Opublikowano

@up Owszem . Nie skopiowane tylko plik... Pozatym dodałem bardziej przejzyste video. z głosem... Oraz jak zrobic obejscie ..

PS Poswiec troche czasu na słownik ortograficzny.. xero boym ksrujesz? huj ?

Tak dzieciaku ja pisze poprawnie z polskimi znakami a ty co ?

głos jak dziecko 7-mio letnie więc skończ dyskusje ponieważ czemu ty masz dostawać +sy jak to ja wpadłąem na pomysł na filmik i na tuta a ty go sobie "przywłaszczasz"

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Tak dzieciaku ja pisze poprawnie z polskimi znakami a ty co ?

głos jak dziecko 7-mio letnie więc skończ dyskusje ponieważ czemu ty masz dostawać +sy jak to ja wpadłąem na pomysł na filmik i na tuta a ty go sobie "przywłaszczasz"

Dziecko jestem ponieważ mam 11 lat. Poprostu niechcę mi się klikać alta i tyle... "wpadłąem" tez na to "wpadłąem" Filmik zrobilem z glosem i dlatego jest bardziej przejzysty... Jak cos to wyłacz przeglądarkę i tylę...

I chciałem - nie +... Czytaj temat cały...

@edit

Człowieniu, jeżeli byś zrobił obejście, masz limit + od 3/4 grajacych w m2...

Zaraz zobaczymy ;p

@EDIT.

Mam zainstalowanego kmr moda, hs-a z metin2mod.tk i nie działą ;)

Nie włącza mi się nawet okno do logowania, tak jak przed tym "blokowaniem"

Sproboj bez kmr moda oraz hshieldem z patcha...

sygnaa.png

Opublikowano

ej mam problem... Pobrałem paczke co podales z "lockiem" ,jak otwieram tą paczkę wciskam "Open file" i musze znaleśc "hslogmgr.exe" i "ahnrpt.exe" i ja wlasnie tego nie mam wiesz moze daleczego??

bombseedslogo.jpg

Opublikowano

ej mam problem... Pobrałem paczke co podales z "lockiem" ,jak otwieram tą paczkę wciskam "Open file" i musze znaleśc "hslogmgr.exe" i "ahnrpt.exe" i ja wlasnie tego nie mam wiesz moze daleczego??

Strorentuj metina...

@up

To nie działa tak ze hacki działaja...

@2x up

To nie hack to program xD

sygnaa.png

Opublikowano

To obejscie Hshielda nie działa, nadal wysyła logi, dostałem własnie bana na woja 23lvl za ''niby'' hacka a miałem to wgrane.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Powtarzam jeszcze raz czemu on dostaje nagrode jeżeli ja pierwszy dodałem to w swoim temacie ;/ nieweim czemu mod nie usunie tego tematu

Walić wszystkich którzy kopiują rzeczy nie swoje

Jesteś cwany zrób coś swojego

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Jak Zablokowałem Anty Wirusem I tym poblokuje to sie nic nie stanie chyba co?:D

Podwójnie się zabezpiecze :)

OndteAw.png

Opublikowano

to po co robisz takie obejścia jak dalej fb nie działa ani żadne hacki

FB dział w moim temacie tut ;)

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Dzieci kiedy WKOŃCU do waszych mózgownic trafi, że to nie pliki ahnrpt.exe, hslogmgr.exe są odpowiedzialne za wysyłanie logów !

Sposób nic nie blokuje oprócz tych 2 plików ( jak ktoś pisał to samo można uzyskać każdym średnim antywirem)

Plik który jest odpowiedzialny za wysyłanie logów nie da się zablokować ! no chyba, że ktoś się uprze i zablokuje :P to sobie nie pogra bo nie odpali gry !

Dotarło już jaki to plik ????

metin2client.bin

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...