Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Na którym serwerze zagrać daggerem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka all moze mi ktos powiedziec na ktorym servie z PL najbardziej oplaca sie robic nowego daggera majac 100-400kk? Prosze o szybka odp:)

Pusto.

Opublikowano

@up popieram Feniks najlepszy sam na nim grałem i było miodzio xD

Nie bądź żyd daj

add.png to nie boli.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

fiiilm.gif

Proszę zdejmijcie mi te 15%

gotowcezallegrosw1.png

Opublikowano

Feniks,Obsydian . Bardziej na tych starszych bo tam ceny są już bardziej ustabilizowane niż na tych nowszych.

Łatwiej o kupno dobry itemków jak i tzw.badziewi. ;p

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

ja Feniksa nie polecam wbilame tam 70 lv ninja gralo sie przyjemnie ale tylko tam jest gatka fubu tamto tamto expisz ktos ci sie na spot wbija mowi fubu to moj qumpel zaraz cie wywali i takie gatki wedlug mnie s3 i zostala twierdza ale tam jest dosc drogo

Zbieram - :)

naglowekz.png

WSRH-Wyższa szkoła robienia Hałasu

Opublikowano

a ja bym polecal twierdze kozy +9 z kd pod pvp i sr 20+ to okolo 50-60kk zbrojka na 34/42 lvl +9 z kd to max 70kk ;) tarcze sa wmiare tanie a nno w okraglej +6 to 120-150kk ;) polecam chunjo sam tam gram kiedys wyexpilem daggera 52 lvl pro eq ale niestety em2 i powiazane konta teraz robie sobie surke wp chyba :D

@Edit zapomnialem o 1/1.5/2k hp ;p 1k to 10kk we wszystkim 1.5k okolo 25kk a 2k hp to 80-120kk B)

Opublikowano

Moze sie co niektorzy zdziwia , ale polecam syriusza gralem tam troche 52 ( lvl ninja ) . Ceny byly b.tanie troche pozniej zdrozaly , ale i tak nie byly z kosmosu np czarna okragla +4 nno 15 kk kupilem . Kozy +9 37 sr 40 kk dalem ledwie . Ku tez nie byly drogie od 100 do 200 k zasadzke .

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...