Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bronie na 130lv dropią w aquari ruins, tam gdzie są duchy knightów, summonerów, hunterek itp., tom gdzie przechodzi do następnej mapy, w prawym górnym rogu.

Na 145lv są na mapie Deadlands, może o niej nie słyszałeś. Jak nie wiesz gdzie to jest, to wejdź na spis wszystkich poradników i poszukaj "droga do Deadlands".

Pls daj + bo mam rangę na minusie... :(

Opublikowano

Sory....

coś czuję, że jednak gra na privie bo mało osób ma taki level, a jak mają to wiedzą co i jak mniej więcej.

A, i dzięki za +

Też gram na elite może się znamy. Jaki masz nick? Ja knightem mam Quba. Należę do gildii sparta.pl

Opublikowano

@up

ale tak jest na privach ;p

na globalu jest troche inaczej, bronie na 130lvl leca co prawda z duchow summonerow itp. ale nie w ruins tylko w space ;) w zamku w space

Właściwie to na privach też w space dropią, niestety tylko tam się rzadko zagląda, bo mapka jest w 80% zbugowana (postać nie porusza się zgodnie z x,y,z)

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Mam pytanie czy to normalne, że w Space są takie jakby teleportery czy to bug, że idziesz gdzieś i cię przenosi???!!!

Opublikowano

Mam pytanie czy to normalne, że w Space są takie jakby teleportery czy to bug, że idziesz gdzieś i cię przenosi???!!!

To zależy. W Space istnieją teleportery, ale chodzenie po niebie po jakichś urywkach to już bug.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Chodzi mi o coś takiego:

Jestem na dole, ide se, ide se, ide se, ide se, ide se, ide se, ide se, ide se, ide se, ide se, ide se, ide se, a tu nagle WYPIER...papier mnie na jakiś łańcuch ustawiony poziomo, ide se, ide se, ide se, ide se, ide se, ide se, ide se, ide se, ide se, ide se,

i znów jestem na dole...