Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][Hot]New Fb By Erpel 3.4

LesIOO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak fajnie piszesz zeby poszukac sobie obejsc na forum ,a jak Cie ktos prosi o cos to ciagle odpowiadasz pytaniem ... poprostu podaj link do dzialajacego obejscia bo nie wazy przecierz 100 mega . ja przy tym takze skozystam ,bo zawsze na kamerze jechalem ,ale widac ze teraz nie dziala

widzew_01.gif
Opublikowano

No nie wiem jak go włączyć, jakie tu objescie działa

Jak tobie dziala to podaj linka do niego wielu skorzysta a ty dostaniesz "+" czy tam "-" w zaleznosci co zbierasz

Opublikowano

odpal normalnie z storentowanego metka i odpal injectora mi na win7 64bit działa ale nie wiem czy HS logów nie wyśle niby edytowałem w notepadzie ale nie wiadomo jutro napiszę czy bana nie dostałem ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak to zrobić żeby HS nie wysyłał logów? Mi wszystko ładnie chodzi tylko nie wiem czy bana nie wyłapie;]

0362339cf52e6e13b8449ea67e30c707.gif

Opublikowano

To nie działa ;f

Nie wiem, moze mam jakis posrany komputer/system...

Po Pełnej aktualizacji metka, robieniu obejscia w notatniku, uruchomieniu bota wyskakuje blad ze zla wersja metin2client.bin

Zapewne dolaczony jakis wirek (grozny lub nie, ale jest ) ^^

Opublikowano

nie sciagac!

ja ciaglem odpalilem i po 10minutach wlamanie na konto... ledwo co odzyskalem... ciekawe co bedzie jak przyjde ze szkoly....?

zal!!!!!!!!!

Opublikowano

dzięki, działa na PL'u.

Tylko ja używam starego injectora "PerX".

Bo ten twój 32 bity wywala mi HS.

Opublikowano

Po tej aktualizacji przestał działać.

działa, właśnie po tej aktualizacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...