Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Status wojownik mental i body

kakar642

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak wiecie w innych poradnikach jest napisane jakie skille i staty do klas postaci

jak wam napisze jak robic najlepiej staty jakie na poczatku to zaczynamy

Do woja mentala na początek

Sila na maxa dlaczego? Bo mental ma silne cialo wiec witalnosci mu nie trzeba silne daje duzo defa jak wejdzie na m1

pozniej witalnosc i jak wymaksujemy to idziemy po rowno w zrecznosc i inteligencje zeby zwiekszyc obrone magiczna w pvp

Do woja Bodego

Witalnosc na maxa poniewaz wojownik body ma aure miecza ktora daje sporo ataku na m1

Oczywiscie idziemy na poczatku dla tych klas postaci w silne lub aure a jesli ktos idzie w inne skille to nie polecam isc tak w staty

w innych postaciach nie wiem za bardzo czy by bylo to dobre isc tak w staty jak napisalem wyzej

Ten poradnik zrobilem tylko jak szybko i dobrze expic w metinie

Nie obchodzi mnie to czy dacie + czy - chcialem sie tylko z wami podzielic moja wiedza z metka B)

Opublikowano

Moim zdaniem bezsensu.. dlaczego? otóż rozdawając staty powinniśmy mieć na uwadze jakie mam eq..

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Czym więcej witalności u mentala tym więcej silne ciało da obrony.

Czym więcej siły u bodego tym więcej aura da ataku.

Twój układ jest beznadziejny.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Jeśli chodzi o staty powinno być 2 w Siłe i 1 Życie. Zawsze tak rozdaję.

oxsygnampc.png

Created by `OX`

Opublikowano

wy_gracie_nie_ja

Jak ty nie grasz to skąd wiesz jak staty rozkładać? Ja u bodego zawsze jako 1 maxuje siłę a później resztę do wita. Bo im więcej siły i im większe M aury tym więcej będziemy cieli z boja. To jest moje zdanie ;p

rsbanner2.jpg

Zachowaj minusy dla tych, którzy je zbierają! Ja proszę o +

Opublikowano

Kakar642 wiesz co to opcja 'edytuj posta'?

Nie doubluj postów...

Dodaj coś więcej do tego tutka...

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...