Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mcmetinpro Coś Wiadomo ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Start będzie 5-10 Grudnia.. Jest 9 Grudnia więc nie rozumiem po co taki temat zakładasz.

+ to forma podziękowania za pomoc.

Opublikowano

Hmm, Mc rusza, znowu :) Przemuś będzie rozdawał eq jak dawniej?! Oby nie. Dzisiaj jest 10 i nic. ;)

Opublikowano

Może mają jakieś problemy techniczne.

Ten serwer to był 1 priv na jakim grałem ale za mało CH tam jest i za dużo ludzi.

A jeszcze to wie ktoś czemu serwer został zamknięty.?

Opublikowano

A możesz powiedzieć skąd masz te info "od gma"? Bo nie chce mi się wierzyć żeby ściemniali na stronce ze startem serwa bo to na ich -

A to, że będzie na święta to i ja się domyślam :) dzieciaki + kasa ze świąt + is = niezłe zarobki :)

Podaj może kontakt na pw żeby nie było spamu.

Opublikowano

Mozliwe ze Przemek nie mial pieniedzy na oplacenie serwera dedykowanego... albo zwleka z wykupieniem... Wiecie on ma tez wlasne zyciie... nie all wokol serwera sie kreci. Pozdrawiam i zapraszam na NexusMT2

-Buu ; )

-I'm princess ; *
Opublikowano

Z tego co ja pamiętam to serwer miał inny powód jego upadku a mianowicie niepełnoletność GA. Grałem na MCMetinPRO od samego początku aż do samego końca. O ile pamiętam to Przemek=[GA]MC2QD Ma urodziny jakoś w grudniu. Więc jeżeli skończy 18 lat to znów będzie mógł założyć serwer. Jeżeli wystartuje to znajdziecie mnie w Jinno pod postacią Sury Weapon o nicku: "Hunqer" lub "Hunter". Pozdrawiam.

Opublikowano

To ja zrobiłem błąd . MCMetinPRO zgasło poniewarz zrobilem Ascension . Sam na nim nie zdazylem pograc na stronce wpisalem ze start serwa 5-10 grudnia 2010 a mialem lekkie problemy i zostal start opuzniony . Obiecuje że start serwera bedzie po swietach bo dzieci beda mieli duzo kasy zeby kupowac SM i HWANGI a IS niekture HWANGI wtedy byly zbugowane i gracze do mnie pisali ze zgłoszą na policje ze wydali ponad 200 zl na nic ale i tak nie zglosili . i przypominam zeby nie wyrzucac wcale itemow bo przez to som od teraz bany . Postacie zostano zachowane tylko ponad 90 lvle nie .

Sorry za bledy ale sie spiesze jak cos to pisac na moje GG : 25095028

Przemek

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie zwracajcie uwagi na dzieciaka. podszywa się.

po 1 to na gg jest wpisane że ma 10 lat

po 2 ma avatara z postacią + - 50 lvl

po 3 masa błędów

po 4 spójrzcie na jego nazwę

po 5 znalazłem jego posty na forum tym :

1.

W temacie: Poszukuję Gm! / Chce Zostać Gm! / Poszukuje Sponsora/Hostera !/Pomocy Przy Postawieniu Serwera

03 November 2010 - 08:19

Chcę zostac GMem mam 21 lat siedze na kompie 12-15h dziennie

Byłem GMem tylko na MCMetinPRO ale gracze mnie kochali jak szukacie takiego GMa jak jak to piszcie na GG:25095028

2.

Mcmetinpro I Ascension Powracają!

01 November 2010 - 14:33

Hmm... Nie dawno dowiedzialem się , że MCMetinPRO i Ascension powracają!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Grałem w MCMetinPRO , ale wtedy jak serwer zrobił się off nikt nie zdążył zagrac na Ascension.

Nikt nie widzial GP Ascensiona , widzialem lepsze serwy niż MCMetinPRO.

Ale MCMetinPRO to byl mój pierwszy serwer!!

Nie widzialem lepszego serwa.

<3 i love MCMetinPRO <3

Tak więc nie zwracać uwagi na 10 latka :)

Opublikowano

No więc tak. Z tej strony silver , piszę z konta od laski.. Mianowicie co do serwera to ma być suprise ;) Miał być start 5-10 coś takiego, lecz zanim klient będzie gotowy, i inne rzeczy to chwile potrwa. Ogolnie start serwera będzie przed świętami wielkanocnymi, więc nie martwcie się, do świąt zagramy sobie ;)...

Pozdrawiam silver

Opublikowano

Heh. Nie wszystko da sie zrobić odrazu :)) dajcie im troszeczke czasu do świąt.. :) I tak macie pewność że ruszy bo by reklamy nie robili :D pozdrawiam i wszystkim wesołych świąt :)

Opublikowano

Jest 1 Dzień Świat i dalej nic pewnie chłopaki chcą ruszyć na nowy rok miejmy taka nadzieje ! (;

speed.io.png
Opublikowano

To jak wkoncu bedzie ten MCmetinPRO wlanczony bo czekam juz od prawie 3 miesięcy i nic a juz z kumplami sie umuwilismy ze bedziemy grac a paru z nich niejest cierpliwych/ przy okazju jak znacie jakies privy dobre podobne do MC to powieccie bo musze sie czyms zajonc do czasu włączenia servera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...