Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Placuszkiyt2[Pl] [Hamachi]

grzybuxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AMD Athlon 2x 2,7ghz

43673756.png

1,5gb

16069772.png

6mb/s

linkic.png

32227486.png

http://5.195.94.108

32964944.png

http://5.195.94.108

77217598.png

brak

30957810.png

5.195.94.108

90682193.png

na stronie .

37239140.png

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=838882d9ea2a09c1f54b14dfb9aa95386e155c8989c83c39a2b52f7a12297fb5-1291843028

infoo.png

88346434.png

wtfdf.png

46018211.png

brak

65831831.png

1000%

81273676.png

1000%

58479566.png

1000%

11015737.png

narazie brak.

Shinsoo.png

Zamknieta.png

kontaktdk.png

hamachi lub serwer

godziny.png

poniedzialek.png

15/18:30-22/23

wtorek.png

16/18:30-22/23

sroda.png

16/18:30-22/23

czwartek.png

14:30/18:30-22/23

piatek.png

15/18:30-22/23

sobota.png

ok. 10-23

niedzielaz.png

nie moge określić, wybaczcie - 23

22931027.png

placuszkiyt2

placuszkiyt2/2

placuszkiyt2/3

44864418.png

12345

teammq.png

2ndElement

Kirii

Baginator

bonusmz.png

serwer 4fun, na start itemki 65 i 76lv, brak edytowanych handlarzy, myśle że to nie potrzebne. sieci więcej nie zrobie, lecz będą czyszczone w miare możliwości co godzinke. edit: dodaje że na hwangi są potrzebne ulepszacze, których narazie nie będzie, więc robienie ich bd niemożliwe.

stopkar.png

Bo wena jest... King-Konga! xD

Opublikowano

nie, nie KOZAKkox, bo one są denne. nie, nie dam sb spokoju, to dopiero 20min kiedy tu wrzuciłem, nie edytowane specjalnie, będą tylko lekkie edycje.

pozdrawiam.

Opublikowano

Brak screenów handlarzy + ratów serwera.

Jeżeli masz problem z wstawieniem grafiki zajrzyj tu :

Czas do 19

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

hwangów nie da się robić, to prawda, nie naprawiałem tego celowo, ponieważ wole, aby wszyscy biegali w stalkach które są na początek, żeby były w miare równe szanse.

Opublikowano

Strona przeciążona czy serv nie dziala ?

Gram w:

Metin2

Counter Strike 1.6

Counter Source

PoD nickiem:

CpR

jeśli pomogłem daj

minus.png

e20b72f16959ae685a98fc24eacac576.gif?1312755212

Opublikowano

nie polecam

1-brak hwanguw

2-chodzą nooby z eq z bonami nie wiadomo z kąd i walą po 2kk gdzie 200k z krytem to hard

3-pełno bugów

ta chciał byś przy full na woja wale z krytem po 500k a nie 2kk

ja swoich serwów nie daje na mpc bo nie potrzebuje neo takich jak na tym serwie gdzie teraz ledwo wchodzie i all m1 leży bo jakaś szmata lata se z bonami z navi i wali 6kk

Opublikowano

po 1. hwangów*

po 2. zrób lepsze eq, też tyle wyciągniesz. 200k to pikuś.

po 3. tak, jest kilka bugów, ale sam zrób chociaż coś, niech bd zbugowane w 75% ale chociaż zrób a nie krytykujesz.

pozdrawiam.

Opublikowano

nie off, tylko wyłączyłem na 30 min komputer aby 'odpoczął', ponieważ były lekkie lagi. nie wypowiadaj się jeżeli nie masz żadnych informacji.

pozdrawiam.

Opublikowano

Nie polecam:

Po 1 straszne lagi,

Po 2 brak epików,

Po 3 Ga to jakiś dzieciak ...

Po 4 GM rozdaje eq znajomym ( epiki z navi itd )

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

@2UP: tak, zabezpieczony.

@UP:

po 1. takie lagi były przez 10min, potem je ogarnąłem.

po 2. nie ma epików, jutro dodam ulepszacze potrzebne na nie żeby wypadały z czerwonego smoka, który bd co ok. godzine.

po 3. mów, że jestem dzieciakiem, twoją opinie o mnie mam głęboko gdzieś.

po 4. nie rozdaje.

pozdrawiam..

Opublikowano

hmm, to zadziwiające że w 1 dniu kiedy był serwer online po wstawieniu na mpc, można było jeszcze robić. kolejny, który nie wie co się dzieje i komentuje. ;]

pozdrawiam.

Opublikowano

Nie polecam serwa!

Czemu?

Bo niby miał być 4fun.A przecież jeżeli na 4funie chcesz zrobić epik robisz go bez problemu.

Lecz tutaj potrzebna perły które trzeba dropić.

Ok drop pereł bym wytrzymał ale pedalskie było to ze na początku perły były u handlarzy a potem dopiero usunęli.

Dlatego właśnie to mnie się nie podoba.Ze ci którzy byli pierwsi na serwie nie potrzepują już dropić tylko kozacza.

Opublikowano

'PRO' user czy to takie trudne wejść na chwilę do atlantydy zaj**ać kilka grupek mobów i mieć całe eq pereł ? Na dodatek masz tam takie bony, jak 200 siły ,inta, przeszywka 150% i wiele wiele innych. Dobijesz z 76 do 90 w pół godziny, ale nie Ty wolisz od razu na start 99 lvl, all eq+9 wybonowane, bo innego nie założysz. Adminowi baza się zepsuła i od nowa są konta, więc? szanse są równe.

Opublikowano

dzięki za obrone. ;]

tak, wczoraj wyjebała mi baza, dzisiaj stawiałem na nowo serwer, modyfikowałem baze. to, że pereł nie usunąłem, nie moja wina. chociaż tak, moja, ale wiesz.

4fun, to nie jest 99 odrazu, full epik wybonowany jak ty chcesz. to jest 4fun, na którym trzeba też się trochę pomęczyć, aby coś mieć.

pozdrawiam.

@edit: ops. zapomniałem dodać. po wypakowaniu ponownie bazy mam często jakieś błędy, jak to ogarne to serwer bd on tak jak jest napisane z godzinami, z małymi przerwami, w których wyłączam komputer aby zmniejszyć lagi.

Opublikowano

Serwer PRO niby pvp a dostałem bana za ,, Bicie na wolnym '' jak to GA ujoł .. Szkoda , ale kazdy powinien dostac bana bo lata na wolnym ..

Tak się składa, że nieznam dokładnie tej sprawy, ale z tego co mówił GA prosił o to, żeby Jego nie bić, ponieważ naprawia problem ze "znikającym eq". Co do bicia na wolnym to gdy to komuś przeszkadza pisze się PW do mnie ( Kirii ) , ja rozwiązuję wszystko, gdy nie skutkuje kick, jeśli nie poskutkuje - perm ! Serwa nie oceniam, ponieważ mam na nim GM i to byłaby najprawdopodobniej stronnicza ocena.

PS. Jeżeli ktoś zobaczy, że GM SuraPro bije na wolnym, mówcie, żeby przestał, nie skutkuje PW do mnie, lub do GA.

Ewentualnie piszcie na hamchi do Panda.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...