Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Celestial - World

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze..

Więc mam problem, gram na Celestial - World [DE], pobrałam clienta można powiedzieć, że ponad 2 tygodnie temu (około.. nie pamiętam dokładnie) po tygodniu wbiłam już 157lvl, od kumpla dowiedziałam się , że jednak nie jest eq na max 140lvl, więc chciałam zrobić na 150, ale go na cliencie nie widzę ;o (w sensie bonów, dmg, nazwy itemu)

I mój problem tkwi w tym, iż pobrałam z ich strony wczoraj PATCHERA który ma bodajże 264kb, wkleiłam go do clienta tak jak kumpel mi powiedział. Podobno miał się spachować i inna ikonka miała się zrobić przez którą miałam włączać spachowanego clienta, by widzieć te eq. Po wypakowaniu tych plików tam wyskakuję mi błąd, czy ktoś wie co z tym zrobić?

Tutaj pliki w PATCHERZE:

cs1u0.jpg

A tutaj błąd, który wyskakuje po włączeniu Metina:

cs2g.jpg

Dodam jeszcze, że inny kumpel pobierał clienta około tydzień temu i on widzi te bronie w sensie, że może je ulepszyć, ja nie, a kumpel nr 1 (xdd) pobierał tak jak ja i mu się spachował i widzi. ;/

(widzę je, ale nie mogę się z nią ruszać o_O)

Help! ;p

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Cze..

Więc mam problem, gram na Celestial - World [DE], pobrałam clienta można powiedzieć, że ponad 2 tygodnie temu (około.. nie pamiętam dokładnie) po tygodniu wbiłam już 157lvl, od kumpla dowiedziałam się , że jednak nie jest eq na max 140lvl, więc chciałam zrobić na 150, ale go na cliencie nie widzę ;o (w sensie bonów, dmg, nazwy itemu)

I mój problem tkwi w tym, iż pobrałam z ich strony wczoraj PATCHERA który ma bodajże 264kb, wkleiłam go do clienta tak jak kumpel mi powiedział. Podobno miał się spachować i inna ikonka miała się zrobić przez którą miałam włączać spachowanego clienta, by widzieć te eq. Po wypakowaniu tych plików tam wyskakuję mi błąd, czy ktoś wie co z tym zrobić?

Tutaj pliki w PATCHERZE:

cs1u0.jpg

A tutaj błąd, który wyskakuje po włączeniu Metina:

cs2g.jpg

Dodam jeszcze, że inny kumpel pobierał clienta około tydzień temu i on widzi te bronie w sensie, że może je ulepszyć, ja nie, a kumpel nr 1 (xdd) pobierał tak jak ja i mu się spachował i widzi. ;/

(widzę je, ale nie mogę się z nią ruszać o_O)

Help! ;p

.NETFramework 3.5 zainstaluje.Tu masz download od Microsoft

Opublikowano

@up

Tylko, że mi strona Microsoftu nie działa ;]

To tu masz z dobreprogramy.pl

Opublikowano

Ja tez tam gram, a teraz są już zbroje na 150 i bronie na 160, tak wiec trzeba patchowac. Zeby mi dzialalo poprostu po spatchowaniu przez patchera wlozylem do folderu z gra ten plik do uruchamai9nia gry co byl na poczatku i dzieki temu mam spatchwanego i m idziala, a wczesniej mialem blad. :P

Opublikowano

Już mi działa, a tak w ogóle to z 'idg' jest przekierowanie na stronę microsoftu więc na jedno wychodzi. ;]

Do zamknięcia.

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...