Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wolni farmerzy

Gość Tinbardi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to poszukajna sobie na necie albo Allegro, moze jakieś są dedykowane do gry ale nie spodziewaj się że bedziesz go miał za darmo i troche kasy na bota będziesz musiał wyłożyć

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

majac go na wlasnym kompie musisz miec kompa wlaczonego dla czego bo by program dziala musi byc wlaczony a jak to ddatek do przegladarki musi byc wlaczona nie da sie inaczej bo musial bys wynajac kogos kto by pozwolil sobie na swoim kompie takie zrobic, bo porpostu sie nie da nie moze byc bo co z tego ze rosnie w grze, ale gra jest na nomalnej przegladarce i nawet jak komp wylaczony i rosnie sobie np truskawki jest w polowie wlaczysz to on bez tego i tak dzialal nie bedzie, jak nie wiesz o co mi chodzi napisz ale chcac go miec na wlasnym kompie poprostu sie nie da bo by nie dzialal. u mnie smiga 24/7 jest na oszczedzaniu energii, spokojnie chodzi ale sie nie da

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

są boty działające na shellu i obsługujące gre, sam sobie takiego napisałem i działa nawet nieźle

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

mój kolega puścił na serwie szkolnym, bot był do menel game

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

do menela gdzieś się pląta skrypt w perlu na forum to nie problem skopiować na konto jakieś i odpalić sobie crona do uruchamiania skryptu

a userek wyżej jak widać zatrzymał się na systemach windowso-podobnych gdzie da się grać tylko w metina i nie akceptuje innych możliwości uruchomienia programu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

podejrzewam ze na takiego bota nie trzeba by bylo takiego jak na serwer

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...