Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Team Metin2 Szpieguje Na Forum Mpc

MASTEROSI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten Team jest sprytny i teraz mogą wielu ludziom dać Bana za użwyanie botów.

Opublikowano

Moim zdaniem jest to niesprawiedliwe wobec nas użytkowników , Metin2Team nie powinien banować nas za to że użytkujemy z tego forum owszem dostałem także bana...Albo metin2 przestanie banować nas za użytkowanie na tym forum albo ktoś w końcu zajmie się tą sprawą )Mnie to nie interesuje przestałem grac na PL) z tego że ktoś zarejestrował się na tym forum nie oznacza to że musi uzywać cheatów...Jak już spiałem dostałem takiego samego bana co koledzy i zrezygnowałem z gry na PL.Sora ale moim zdaniem nie powinno tak być..

Pozdrawiam

Proszę was o - zapewne jesteście ne0 i dacie +

Dziękuje zbieram je:))

18706.png

4868.jpg

29492.jpg

Nie bądź żyła daj + to motywuje mnie do dalszej pracy.

Najnowszy Exp bot tylko u mnie kliknij http://www.mpcforum.pl/user/271714-cezus3d/

Jeżeli jesteś dzieckiem neo na pewno klikniesz.

Opublikowano

Nie wiem co ćpacie ale możecie mi polecić dilera xD

Przecież to widadomo że gm'owie wchodzą na mpc nie z racji żeby blokować haxy ale wiedzieć jak działają , jak je rozpoznawać A TYM BARDZIEJ co napisać w raporcie do niemców

Wydaje mi się że raczej niema żadnych powiązań z mpc bo co by wam wysłąli po banie na maila?!

"Konto zablokowane BO WIDZIANO CIĘ NA MPC" xD

@autor

Zmień neta i uwolnij się ot twojej bandy hakxujących noobów a twoje schizy na temat szpiegującego gm'a znikną

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

Nie rozumiem emocji zalozyciela tematu. Hm, dopiero na to wpadles, ze GM wchodzi na forum o kopiowanych cheatach do metin2? Tak jest wygodniej niz tlumaczyc z niemieckiego na polski epvp.

Co wiecej Andrzejt nic nie dodaje bo nie ma czego, a Ty juz snujesz swoje teorie spiskowe, ze team go przekabacil i zaprzestal spolszczac em2 :huh: Uwazam, ze temat mozna zamknac

Opublikowano

Ale co z tego że se tutaj szpiegują?

Ktoś powie "ja mam hacki" i dają mu bana? Bez dowodów nie mogą. :)

Musi być ss albo muszą to zobaczyć na własne oczy. Nie ma tak łatwo. A może jedynie wiedzą że hacki wychodzą z MPC... i pomyśleli że on jest Userem MPC no i tak sobie powiedzieli.

Człowieku... nie masz co wyciągać pochopnych wniosków.

Daj -! Mi pomoże Ciebie nie zaboli :)

bananald.jpg

Sygnatura i avek zrobione przez: Razel. Wielkie dzięki dla niego!

Opublikowano

No i dobrze, mam nadzieję, że jeśli to konieczne zbanują i pół serwa. Ludzie grają uczciwie, z "trudem" zdobywają lvl i eq, a Wy sobie na łatwiznę idziecie na hackach w tydzień macie taki lvl i takie eq, a Ci co grają uczciwie muszą robić to w 3 tygodnie czy coś takiego .... Jestem bardzo wściekły na hacki typu DMG i Kick Hack. Gram na priwie i wiecie jakie to wkurzające kiedy 60% ludzi z tam 5k osób na serwie ma DMG i Kick hacka? =-=" Brzydko mówiąc Wypierdala**ie z tymi jeba*ymi hackami....;/ Jak dostaniecie bana to "O Jezu, za co!" .... Mam nadzieję, że ogarniecie się kiedykolwiek z tymi hackami....

Opublikowano

Nie za bardzo rozumiem Twojej wypowiedzi ale chyba chodzi Ci o to, że za radiówke was banują. Wystarczy kupić własnego neta XDD

42985152343480391846.jpg
Opublikowano

Dla wszytskich ktorzy maja klopoty z czytaniem - ja nie snuje teori spiskoej tylko stwierdzam fakty: to co napisałem to fakt czyli cos co zaistniało i ma miejsce - 100% pewnik i o tym informuje a wszelkie wasze teoretyzowanie mnie nie interesuje.

TAK forum jest o takiej tematyce a nie innej jak sie komus nie podoba to niech idzie na pudelka.

TAK TEAM metin2 łazi po forum i ti jest fakt ze próbują powiazywac lub kojarzyc uzytkownikow w mniej lub bardziej sluszny sposob.

Darujcie sobie wypowiedzi typu: "No jasne ze sa GM na forum od dawna wiedziałem ze są" - wiedziałeś to się nie chwal - tzreba bylo sie tą wiedza podzielic.

JA tu daje PEWNE INFO bez zadnych tam glupich teorii czysty FAKT - informacje dla jednych potrzebna dla drugich nie !!!

@ Soulvar a ty co blisko 400 postow i kazdemu mowisz ze czity są BEEE ? - to wyjazd na onety klikac...

Daleko TEAMowi do wybanowania nam wszystkich kont - mysla ze sa sprytni ale my tez do kompletnych idiotow nie nalezymy oni banuja my robimy nowe dropki zaden problem. Czasem trafia na jakis trop i pobanuja troszke wiecej - kto nie ryzykuje ten nie ma. Owszem zcasem straca Ci co nic nie zyskali no ale coz.... to jest GRA.

@Nagasheek - skoro nie wiesz co to spamer to dlazcego cie tak serduszko zabolało ?? Skoro nie wiesz to zapytaj Pana Googla - twoja wypowiedz : "troche mi was zal" - to ewidentny SPAM - nastepnym razem rozwin swoja wypowiedz to moze nikt tak cie nie nazwie ! PS: Kto wymyslil to debilne słow ZAL ??

A to BONUS - coś dla tych co naduzywają słowa ZAL - oczywiscie nie wiem czy ci co używaja to zrozumieją !!

http://www.youtube.com/watch?v=hVYMwRKuB4k

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja też nie jestem żadnym GM'em.

Mało się wypowiadam bo nie lubię dużo gadać, znam się na tym i owym i powiem Wam że:

-wyśledzenie ich IP będzie trudne bo prawdopodobnie (nie koniecznie) używają zabezpieczeń IP

-mogą kogoś przekupić z MPCforum aby powiedział (ten gość z MPCforum) że jest jego dobrym kumplem.

Życzę Wam powodzenia ich odnalezieniu.

Pomogłem???

.

Jeśli tak to daj +++

Opublikowano

Ludzie no poprostu idiotyzm sie szerzy owszem MASTEROSI stwierdzasz fakty, ale wiesz nie sądze by gmowie sami się po kogoś fatygowali

Moim i zapewne wielu ludzi zdaniem to osoby same się zgłaszają kto wie czy np ryba31 zgrywając neo nie jest poprostu tak zwanym judaszem MPC

Kto nim jest tego do końca nie możemy być pewni, lecz ci ludzie napewno zdobywając coraz większą władzę i wpływy z pewnością sami zgłosiliby

się z ofertą do teamu, a oczywiście team wiedząc że im się to opłaci z takim użytkownikiem trzyma.

A tak na marginesie to powiedzcie mi po co nosz do pana (h***) wafla używacie czy w ogóle zaglądacie w linki z hackami na mpc

i co gorsza potem samemu w sygnie (i nie tylko) podając nicki swoich postaci na Plu?

No to jest czysta głupota że w ogóle ktoś hacki wymyśla , nie przeczę że kiedyś sam ich używałem

ale opamiętałem się w porę i teraz gram czysto. Co więcej taka rada dla tych naprawdę już głupich

Jeżeli używacie hacków w których jest keylogger (a tak zawsze jest) To do diabła logujcie się na metinie

używając klawiatury ekranowej dzięki temu nie tylko nie zostaniecie okradnięci ale również dacie przykład innym.

"Pieniądz podzielił nas a i tak wszystko zabierze czas ,

A kiedy tak przemijamy biegnąc ulicami miast ,

Zbyt często zapominamy kim jesteśmy w sieci kłamstw patrz jak czas nam zmienił twarz..."

28b57ffc8efa4e3a8997aca7a751a378.0.gif

cb832ac44f4d489d9edf5681841b0baf.0.gif

"A ty człowieku lepiej kurna pomyśl

Ile w realu mógłbyś dobrego zrobić

Tylko siedzisz przed kompem nudzisz i narzekasz

Chcesz w życiu być zerem proszę bardzo czas ucieka"

Opublikowano

dzieci za POSIADANIE KONTA NA MPC NIE MA SZANS NA ŻADNEGO BANA! osobiście pisałem ze zwierzem z onyksu (tak tym zwierzem z 99 lvl) Przez jego kanał youtube i powiedział mi że ma konto na MPC i z owego konta również to potwierdził Nie używa i nie używał hacków a nie "haków" więc powiem wam że jakbyście nie używali hacków to by nie było bana. ja mam 3 konta na PL-u i bana nie mam. Miałem kiedyś na 7 dni za bluzgi xD zwierz się z tym nie kryje że ma tu konto ale nie znaczy to że używa hacki hacków czy hacka (nie wiem jak to napisać :D ) nawet dał mapkę v1 i v2 atlantydy gdzieś tu na MPCforum... więc dajcie sobie spokój.

Pewnie dostanę za to minusy ale mam to w dupie.

ban1.gif

Zbieram +

Opublikowano

Sam kiedyś pisałem z GMem w grze ^^

Nie zależało mi już na grze , więc prosto z mostu zapytałem się go , czy wie co to jest MPC forum.

Odpisał że wie , ale nie powinniśmy na ten temat rozmawiać. Za pół godziny dostałem bana na tydzień z wiadomych przyczyn ^^

Opublikowano

@ Up czyli z wiadomych przyczyn info które podałem jest pomocne dla tych co nie wiedza o tym. Tak wiec radze nie podawac nikow postaci w sygnaturze itp. Czasem baniaczek moze wpasc nieslusznie i lipton.... zawsze cos wymysla. Zaczna cos sprawdzac i nawet jak nic nie uzywales to cie z kims powiaza. Ale powiedzmy sobie szczezre ze wiekszosc tu zagladajacych haczy az milo wiec radze uwazac na to co piszecie...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ogarnij sie czlowieku .. Oni moga Ci tutaj nasrac wstawie nick i tak moga mi naskoczyc rozumiesz? Napisze w sygnaturce FuBu 99lvl on i co? :huh:

Opublikowano

moze i tak - nikt nie pisal ze napewno tak bedzie ale ze istnieje taka mozliwosc ...

... ale od razu widac ze twoje myslenie jest przyziemne i plaskie jak nalesnik... a druga rzecz to taka ze widac ze czytals tylko ostatniego posta wiec naprzod sam sie ogarnij a potem przeczytaj calosc i jeszcze przemysl a potem pisz ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Uczeń
Opublikowano

Ja myślę, że za bardzo to przeżywasz. Kogo obchodzi to, że wchodzisz na takie forum czy że TEAM tu wchodzi? Nawet jeśli jakiś mod MPC jest w teammetin2pl to za co ma Ci dać bana? Przecież nie wpisze w powodzie blokady: "dużo postów na MPCForum".

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...