Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Team Metin2 Szpieguje Na Forum Mpc

MASTEROSI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam all....

Ogólnie rzecz biorąc jeśli w to nie są zamieszani ludzie z wysokich rang z MPC forum to ten temat powinien być bardzo wyróżniony...

ALE O CO KAMAN ?!

Jest nas kilkunastu na osiedlu i sobie ciupiemy w metka z jednymi wspolpracuje się z innymi nie - jedni "haczą" ile wlezie inni nie. A niektorzy wogole malo graja. Czasem sie zdazraja jakies wpady za haczenie i BAN. Nigdy nikt sie specjalnie jakos nie pzrejmowal tym do czasu jak TEAM wybanowal niemal polowe kon moich i kumpli i cholera wie kogo jeszcze - oczywiscie wiekszosc za powiazania. Jednemu znajomemu ktory raczej nie haczyl i malo gral walneli bana za powiazania - no to sie chlop trochu poirytowal i wiecie co mu odpisał support ?

ZE ZADNEJ WIECEJ INFORMACJI MU NIE UDZIELI BY NA MPC NIE WYNOSIŁ INFO !!!

A koles jest za stary i zbyt zajety by bawic sie tu z nami...

Wyszlo ze powiazali wszystko sobie nie tylko IP ale nazwy nikow itp i wyszlo ze głownym winowajca wszytskiego jestem ja z kilkoma kumpalmi.

ogólnie wali mnie to bo i tak do wszytskich kont nie dojda naszych tylko trochu wstyd i lipton pzred tymi co mogli wpasc pzrez nas...

A tak na marginesie jakies rady ??

A moze niech jakis GM sie wypowie skoro tak chetnie tu zagladaja ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Trzeba wykryć IP tych gmów i im zablokować dostęp.

Albo zrobić jakieś hasło że na pw wszystkim użytkownikom a jak ktoś chce nowy to musi mieć znajomego w grze lub w rl.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Człowieku ale nie napisałeś konkretnie o co ci chodzi... Rozumiem dostaliście bana za powiązanie IP ale co ma do tego MPC? Wcale nie oznacza to, że gmy po mpc nas szukają. Choć zapewne znają to forum :)

Metallica, Drowning Pool, Ozzy Osbourne - Kto słucha jeszcze prawdziwej muzyki?

subx.jpg

Opublikowano

Eh...

Jeśli chodzi o mnie to nie jestem żadnym GM'em ani osobą powiązaną z Metin2Team.

Poprostu posiadam informację o niektórych sprawach to tyle.A że Metin2PLTeam zagląda na strony z Cheatami wiadomo nie od dziś, bo jakby mieli blokować hacki nie znając ich ? :D

Pozdrawiam

Opublikowano

@UP

To się zdecyduj : )).

W poprzednich tematach pisałeś: "Zrobiliśmy", "zaktualizowaliśmy" itp ;P. Czyli tam twierdziłeś, że jednak jestes w team? :D.

@Topic

Czesto były takie faile, ze blokowali cale osiedla. To samo IP :).

Opublikowano

gram na s9 mialem jakis czas temu rozmowe z jednym z gm o nazwie Arius oni wiedza doskonale o mpc jedyne co mi zrobili to konto z ktorym z nim pisalem zostalo zbanowane ale to szczegol dlatego ze to konto bylo do wystawiania fish bota wiec am to gdzies 30lvl to godzinka czasu ale wracajac do tematu mozliwe ze oni tu zgladaja i to nawet jest pewne tyle ze jak to sprawdzic i jak im to uniemozliwic to jest raczej gorsza kwestia sory z gory za pisanie jak pisze ale przyzwyczajony jestem do metka a tam raczej zadko uzywa sie ś ć ą ę itd

Opublikowano

@ SubZeroMT2 - masz problemy z czytanie czy ze zrozumieniem tego co czytasz ??

chyba napisane jest najwiekszymi literami !!!

Powtorze - support po zgloszeniu odpisal mu tak:

ZE ZADNEJ WIECEJ INFORMACJI MU NIE UDZIELI BY NA MPC NIE WYNOSIŁ INFO !!!

zakladam ze natrafili na moje wczesniejsze posty w ktorych chcialem sie dowiedziec paru rzeczy dla tego znajomego. Jakos to sobie ktos tam powiazal...

Ja tu czuje grubo zakrojona sprawe - to nie gm tu szpieguja tylko sa tu ladnie ZAKORZENIENI !!!!!!!

Zapewne maja powiązania z wieloma wazniejszymi członkami tego forum typu ANDRZEJ17, CRAFTY...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP

To jest bardzo możliwe gdyż od dłuższego czasu te osoby nic nie tworza!

Mozlwe ,ze gdy GameMasterzy się zorientowali ,ze bardzo szybko użytkownicy lamią zabezpieczenia....skontaktowali sie z poszczególnymi tworzycielami o zatrzymanie swoich prac!

Nikogo nie chce oskarzac o wspołprace ale jesli ktos chce byc czysty to powinien wyrazic to kilka własnych slow!

Opublikowano
@UP

To jest bardzo możliwe gdyż od dłuższego czasu te osoby nic nie tworza!

Mozlwe ,ze gdy GameMasterzy się zorientowali ,ze bardzo szybko użytkownicy lamią zabezpieczenia....skontaktowali sie z poszczególnymi tworzycielami o zatrzymanie swoich prac!

Nikogo nie chce oskarzac o wspołprace ale jesli ktos chce byc czysty to powinien wyrazic to kilka własnych slow!

i co jeszcze może frytki do tego tak jest i będzie

TO POLSKA I NIKT TEGO NIE ZMIENI

Dziękuje dobranoc

Opublikowano

@MASTEROSI

Od dawna wiadomo że Szanowny Pan CraftyGreek współzałożyciel EasyMetin2 udostępnia loginy osób używających bota.

Co do Andrzejt to mogę powiedzieć tylko że był on zaiinteresowany pracą nad EM2.W inne hacki nie ingerował.

Opublikowano

Czego Wy się nawąchaliście ?

Polski team nie wprowadza prawie żadnych zabezpieczeń, bo robią to Niemcy :O

Oni Ci nie powiedzą za co dokładnie dostałeś bana, bo będziesz wiedział jak się bronić przed tym banem...

Że gm'i tu wchodzą, to wiemy od dawna, bo jakby nie patrzył, to jest największe polskie forum o hackach.

Niemieccy gm'i nie wchodzą na epvp ? Jasne, że tak.! Więc dlaczego nasi nie mogą do nas zajrzeć ? :)

Andrzejt17 nic już nie robi, bo On spolszczał bota, który na dzień dzisiejszy jest płatny, więc dla 10 osób go nie będzie spolszczał.

52287137559562145640.png

Opublikowano

a że to forum GMowie znają niemam wątpliwości bo własnie od GMa kiedys na ircu dostałem link do niego :) nie bede pisał od którego z wiadomych wzgledów

Opublikowano

A ja na to olewke kłade ;p mam inny mail tu i inny tam chociaż coś w tym jest bo dropka mi zbanowali a miałem na tym mailu co konto na MPC... hymmm...

Moja Kochana Strona

Gra Klondike

http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.
Opublikowano

@Nagasheek - troche to ty jestes SPEMER ....

Wiadomo, że wchodzą - toteż Was przestrzegam uważajcie z kim sie zadajecie i co piszecie bo mozecie wkopać i siebie i innych. Tak jak mowie oni powiązuja sobie co im tylko pasuje... powiazanie maili to tylko blokada rutynowa.

@ AdamS12 - wybiegasz poza temat - my tu mowimy o szpiegowaniu.... informacja to potega.... Gm widza co my tu kombinujemy, nowe bugi, haki jakies rozwiazanie, potem wiedza zcego szukac maja w grze lub co pzrekazac do GF. Proste.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

GM nawiedzaja MPC-eta :)

W ogole za co bany daja nie mozna sobie popatrzeć na MPC-cie , ze sie wchodzi na ta strone to nie znaczy odrazy ze sie sciaga i uzywa haxy : /

A TA W OGOLE TO GM-I TEZ MAJA HACKI BO JEDNA KOMENDA WPISUJA 99 LVL ITD :)

Opublikowano

Jak zaklada sie takie strony to trzeba sie liczyc z tym ze Gm-y będą odwiedzac .To że odwiedzaja to forum to wiadomo od dawna, mozna bylo sie domyślić. Nie wiem o co sie kłócicie.... od tego oni sa zeby banowac debili z hackami ^^ Bardzo fajnie ze cale osiedle wam zbanowali, moze sie nauczycie ze cheatowac niewolno.

Narzekaliście ze m1, m2 cale z botów,cziterów teraz jest ich mniej bo Gmy odwiedzaja forum i banuja napków , a wam znowu to nie pasuje... :huh:

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

HS wprowadzają NIEMIECCY programiści, którzy chronią metina przed hackami, ale mniejsza o to chyba znacie epvp i inne znane stronki z hackami i to niemieccy gmowie nie odpowiadaja za to żaden GM nie odpowiada za to tylko ludzie, którzy chronią i pilnują czystą grę w Metin2 ! ! !

Co wam odbiło, żeby oskarżać niewinnych ludzi, którzy tylko prowadzą ewenty i banują ludzi na skargach... Wstydźcie się za to ...

Pozdro SuTeK :ninja:B)

86eHsn.jpg

graphic.png

Opublikowano

jacy idioci tutaj siedzą.

Pierwsza kwestia jest taka, że kto by siedział na takim małym forum jak mpcforum - gdzie żadne cheaty nie powstają, tylko wszystko jest kopiowane. Jeżeli już ktokolwiek z pracowników GF chce się dowiedzieć o nowych możliwościach cheatów to szuka takich informacji na epvp - największe forum, gdzie są wszelkie aktualności.

Taki Art czy Xaar na tym forum nic nie szukają, a jeżeli już się tak zdarzyło to nie mają po co raportować to dalej, bo tak czy siak GF o tym już wie.

Śmieszy trochę fakt, że gimnazjalne bachory szukają intrygi w śmiesznej grze.

Myślę jednak panie MASTEROSI, że już nie będziesz o mnie myślał "SPEMER", przykro mi się na serduszku robi jak mnie tak nazywasz, cokolwiek to jest.

Co do Merkona. Chyba głowę z dupą zamieniłeś. Ideą FORUM jest dzielenie się poglądami, iformacjami, drugorzędna sprawa jest taka, że jest to forum o cheatach. Sam nie popieram używania cheatów i ułatwień, ale mogę tutaj znaleźć informację na temat nowości czy z kimś podyskutować ( choć i tak 80% tego forum to gimnazjum ).

....

Opublikowano

hmm skoro tu zgladaj to mam nick fubu i zbanujcie mnie c(:

sadze ze tu zagladaja czasami lecz nie tak czesto co im z tego z znajda "hacka"skoro i tak nic z tym nie moga zrobic

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Niech sobie tu siedzą. A co, nie wolno im? Użytkownicy jak wszyscy inni.

Chyba nie myślicie, że zbanują Was za posiadanie konta na MPC :D !?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...