Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam pytanie. kupiłem sobie Grab peta dzisiaj na Privat Zszc water. Jest to ten niebieski Grab pet taki dzwoneczek , księżniczka latająca w niebieskiej sukience :P niestety nie powiem nazwy bo mam wyl. silkroada a poprostu nie pamietam nazwy . i teraz mam problem , on jest death i bede miał Clocka na mieciąc , ale słyszałem ze z BOTEM może mi nie działać ten Gragb pet . Czy to prawda? Bedzie mi działał z botem ten grab pet czy nie ?

Opublikowano

Grab pet zawsze działa.

grab pet tak ale bot moze przez niego nie dzialać ;) ale z tego co mi wiadomo to bot tylko z rabbit'em white nie działa ;)

Opublikowano

DB bot 0.8 nie chciał mi działać z wiewiórą (grab pet) grab peta nawet nie potrafiłem uruchomic więc sie nie bawiłem.. załączyłem db bota 1.3 z gotowym crackiem od Pilota i śmiga.

Opublikowano

Bot mi nie dzialal z eventowym grab petem. ; ) z tego co wiem to z wiekszoscia petow nie dziala ; )

Jabol nazwa konta wyszła z przypadku ^^,

Opublikowano

ja tez miałem rabbita i jakoś nie bardzo mi działał, porostu bot nie widział skili, nie wiem jak z reszta ale jak ktoś przetestuje jakiegoś innego peta, to niech tu napisze będę wdzięczny.