Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ibot 2.51

Hogwart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sciagnalem Ibota 2.51 + wp, nie pamietam linku a wogole tego tematu skad to wzialem znalezc nie moge :( .

Dobra do rzeczy problem tkwi w tym, ze w WP w folderze Custom mam cus takiego:

260svew.jpg

Otwieram to i mam ID i znak "=" a w poradniku skad tego bocika bralem bylo napisane zeby po znaku "=" napisac swoje ID wiec mam wpisane:

2w6bats.jpg

Dla bezpieczenstwa xD

Dalej pisalo zeby wlaczyc WP, zminimalizowac, wlaczyc Ibota ( pierwsze co to pisalo zeby go zainstalowac, tez tak zrobilem ). Dobra wlaczylem go, wpisalem PRAWDZIWE DANE tak jak bylo w tutku napisane i oto rezultaty:

ngbvr7.jpg

Wybieram PL1, laduje laduje i znow mam wybor serwa i tak wkolko. Wiecie w czym problem?????

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A wogole jest jakis dzialajacy Ibot do Wrot? Gdzie licencja jest unlimited?

Jest GG Bot (temat niżej chyba). Lecz on jest dobry na wolne alieny. Mi w alfie na krychach małych zrypał. Lecz w gammie duże krychy co się długo robi, to spokojnie przeszedł

Opublikowano

Jest GG Bot (temat niżej chyba). Lecz on jest dobry na wolne alieny. Mi w alfie na krychach małych zrypał. Lecz w gammie duże krychy co się długo robi, to spokojnie przeszedł

A nic pozatym nie ma innego? W tym co podales podaje sie nick i haslo? czy UID I SID? Bo nie mam zamiaru stracic konto a ktos juz mowil, chyba maggot, ze kamieniarz zala zlapal bo mu konto ukradli czy tam shackowali. Wiec musze miec pewnosc.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

teraz Kbota (chyba 2.57gg )wrzucil ziomek

Wiem, wlasnie przedchwila looknalem ale to jest trial na 24h. A przeciez kazdemu potrzebny jest na unlimited ;> . Chyba bede zmuszony zakupic kbota za 15 funtow na unlimited bo do Kbota nie ma Cracka i chyba nie bedzie ;/. W sumie 15 funtow do konca zycia konto to dlugo :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wiem, wlasnie przedchwila looknalem ale to jest trial na 24h. A przeciez kazdemu potrzebny jest na unlimited ;> . Chyba bede zmuszony zakupic kbota za 15 funtow na unlimited bo do Kbota nie ma Cracka i chyba nie bedzie ;/. W sumie 15 funtow do konca zycia konto to dlugo :D

do puki nie przestaniesz grać;p , albo Ci zbanują konto ;p

odalup78ab6.png

Opublikowano

do puki nie przestaniesz grać;p , albo Ci zbanują konto ;p

Nie ma opcji zebym zlapal bana.

Po pierwsze zbieram boxy na Udobocie a z H boxow mam 0 grantow czyli spoko. Jakbym zbieral na Ibocie lub czyms innym to ban murowany

Po drugie Wrota robil mi Ibot wczesniej kiedy jeszcze byla wersja 2.41 i unlimited :D a BP nie ingeruje w to co i jak robi wrota.

Po trzecie chyba wszystko. xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP

Jesteś pewien, że za UdoBota bana nie ma? Ja miałem cały czas aktualne boxy i dostałem bana;/

Nie wiem cos Ty robil ale ja jakos od miesiecy nie mam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...