Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Do DośWiadczonych,InformatykóW, Oraz Ludzi GrająCych W Mt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż pytanie dla informatyków lub tych co znają sie .. na komputerach Mam internet 2 mega bodajże ... ogólnie to ściągam pliki max 240kb/s mój komputer wygląda tak Sestem Operacyjny : Microsoft Windows Xp Home Edition (5.1,komplikacja 2600)

Język: Polski

Producent Systemu : Gigabyte Technology Co.. Ltd

Model Systemu 945GZM-S2

BIOS : AWARD Modular BIOS v6.99PG

Procesor: Intel® Pentium® D CPU 2.80 GHZ(2CPUs)

Pamięć:1024 MB RAM

PLIK STRONICTWA: 470 MB użytych, 1989MB dostępnych

WERSJA PROGRAMU DIRECT: DirectX9.0c

Ekran>urządzenie>nazwa: Ninvidia GeForce 7300 GT

Producent: Ninvidia

Typ Konwertera DAC : Integrated RAMDAC

Przybliżona całkowita ilość pamięci: 256.0MB

Bieżący tryb ekranu L 1440 x 900

monitor: Plug And PLay

i problem tkwi w tym .. gram w gre METIN 2 . PL gdy expie jest wszystko OK gdy wchodze do miasta UWAGA ! tylko takiego na którym jest full ludzi gdzie all slepów itp najczęściej jest to ch1 lub ch2 gra nagle sie zcina tnie poprostu ja nie umiem rozróżnić czy to sie tnie czy to lagi nie wiem poprostu na początku leciutko sie tnie coraz bardziej bardziej aż wkońcu tak sie przecina że chodzić nie moge i co robie logout reset kompa i znowu .. lecitko sie tnie coraz bardziej bardziej i to samo ... pytanie jest takie ... co mam zmienić .. abym na minimalnych wymaganiach mógł grać bez cięcia sie gry nie chodzi mi o to że np przydało by sie to zmienić i tamto .. chodzi mi o to co zmienić aby mi sie to ta gra nie cieła nie wiem wina directa > neta ? .... jeśli taka wina w moim kompie albo MB ... jeśli taka wina w moim kompie to bym prosił o to co zmienić ile to będzie kosztowało .. i prosze o nie pisanie .. np Nalezało by zmienić karte graficzną koniec kropka .. prosił bym na jaką najtańńszą abym mógł grać w metin 2 spokojnie bez lagów w problemie który tutaj ów opisałem z góry dziękuje bde wdzięczny za odpowiedzi i porady Pozdawiam .. JESTEMW TYCH SPRAWACH ZIELONY

Opublikowano

Wg mnie jest to spowodowane ramem, także mam łącze internetowe 2 mb, ale Ty kiedy wchodzisz do tego miasta masz odpaloną przeglądarkę gg/ skype etc.

Ja jak gram w metin'a przy komputerze 4 gb ramu odpalam tylko metin'a

25qpzwi.png

Opublikowano

Ja tak jak Up mam łacze 2mb i 4gb ramu.

Dokup trochę ramu. Ale też spróbuj włączyć metina potem klikasz na klawiaturze

ctrl+alt+delete wybierasz procesy klikasz na proces metka prawym i

ustaw priorerytet i z normalnego zmieniasz na wysoki. Może to cos pomoże

Ps zbieram -

1325845644-U48159.gifredsto11.pngtreasu10.pngbadge-11.pngbeta-p10.pngtribal10.pngpyroma10.pngsailor10.pngwater_10.png
Opublikowano

Spowdowane Ramem 100% Sam mam 2GB Ramu i neta 512 kb/s (hahahah Porażka xD) I też mam niekiedy Lagi Na CH2 Ramu więcej i bd Git

OndteAw.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...