Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Bann Nexon

johny23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... dzisiaj o 21:40 Ciryl (GM) dodał listę graczy, którzy zostali zabanowani... w trakcie tego całego zajścia graliśmy sobie z kumplami z clanu na jakiejś tam mapce.. jeden z kolegów który nigdy w życiu nie używał hacków ani tym podobnych modów itp... Koledze nagle pojawił się komunikat w grze "the connection to server is ended" myslał że to jakiś błąd wiec zrobił reseta CA i po ponownym logowaniu wyskoczył mu komunikat ze został zbanowany na perma... :| jednym słowem mówiąc bardzo się wkur.......... ponieważ nigdy nie używał zadnych cheatów... :/ Czy możliwe jest to że nexon banuje tak byle kogo?? bez zadnych podstaw. Sprawdzalismy na forum nexona jest zaznaczony w liscie banów z 08.12.2010 obok nicku pisze "Games Logs" oco tu chodzi czy ktoś może wie oco b.?

Opublikowano

System zabezpieczeń wykrył u niego hacki smile.gif

Raczej strata konta, bez możliwości odwołania się.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

No ale Enzil on nie używa hacków wiec jakim sposobem mogł mu wykryć ?? przeciez to jakas pomyłka

Może tak być że nie ma hacków a wkyrywa?? nawet na kompie zadnych plików injectorów a tym bardziej gordon loadera nie miał

Opublikowano

Czyli pomyłka. Jednak każdy może powiedzieć, że nie używał haxów a przez pomyłkę dostał bana.

Raczej stracił konto za nic.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

no niby każdy tak może powiedzieć ale jeśli mieli dowody na innych to na niego napewno nie mają a gość wydał ponad 1000zł na tą grę wiec nie wiem może jakoś z tym Nexonem powalczyc?

Opublikowano

no niby każdy tak może powiedzieć ale jeśli mieli dowody na innych to na niego napewno nie mają a gość wydał ponad 1000zł na tą grę wiec nie wiem może jakoś z tym Nexonem powalczyc?

Nie kiedy NEXON popełnia błąd .

Ostatnio koleś na forum również napisał iż dostał bana a obok nicku było napisane Game Logi .

Po rozmowie z nimi wszystko się wyjaśniło iż to pomyłka .

Otrzymał rekompensatę w wysokości 10k NX + Przeprosiny ...

Ale na pewno nie używał hacków ?

Nie miał jakiegoś loadera na kompie czy coś ?

Bo jeżeli tak to nawet nie opłaca się do nich pisać .

9368_gold.png

Specjalista
Opublikowano

niech napisze odwołanie

sprawa zostanie jeszcze raz rozpatrzona i jeżeli było tak jak mówisz to odbanują i dadzą przeprosiny w postaci nx

ale może używał glitchów

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

@up

Nie przeproszą, i raczej nie odbanują. Nawet przy listach zbanowanych piszą, że jeżeli ban jest za game logs to nie pisać do nich bo unbana nie będzie.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Nie posiadał żadnych programów ani loaderów nic system i komputer czysty :) gra w ta gre już długi okres czasu zółta bela z 4 wiec nie opłacało mu się sciagać hacków napisał dowołanie zobaczmy czy cos z tego będzie :)

Opublikowano

a moze mial moda jakiegos ? noz np ?

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

@up

Powiadam Ci game logi to zabezpieczenia Nexona przeciwko nieczystym haxom.

Aczkolwiek nie sądzę aby 1 IP było przypisane do konta. Dzięki łasce mojego miłego Pana mam codziennie inne a bana nie widziałem.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Game logi = oznacza ze na jednym koncie grało pare osób a dokładnie ... konto miało przypisane parę IP ... za to jest ban gdyż w ten sposób chcą zapobiec sprzedaży kont

Jestem w szoku ze nikt nie wiedział o tego typu banach .. i pisał ze ma hacki ...

Ja kiedyś dostałem bana i przy moim nicku było napisane Game Logs .

Przyczyną nie było wielu użytkowników grających na jednym koncie ponieważ ja tylko miałem do niego dostęp lecz Hacki .

Wykrył mnie ich system i już .

9368_gold.png

Opublikowano

@up

Powiadam Ci game logi to zabezpieczenia Nexona przeciwko nieczystym haxom.

Aczkolwiek nie sądzę aby 1 IP było przypisane do konta. Dzięki łasce mojego miłego Pana mam codziennie inne a bana nie widziałem.

Też mam zmienne IP i range CPT, ale mam nadzieje, że bana nie dostane tak od byle zachcianki NEXONA. Jest to możliwe?

Pomogłem?? Daj "+"

Opublikowano

Też mam zmienne IP i range CPT, ale mam nadzieje, że bana nie dostane tak od byle zachcianki NEXONA. Jest to możliwe?

Dostajesz bana za free odrazu się do nich zgłaszasz .

Jeżeli nie mają dowodów lub się pomylą to jeszcze nagrodę w NX dostaniesz od nich :]

9368_gold.png

Opublikowano

raczej zawsze jest jakis dowod na twoja wine

a wszystko sie moze zdarzyc...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

moze dostal za to ze zmieniał Ip lub cos w tym stylu

ale za free to raczej wądpie musiał coś przeskrobac np glith 

na kill creeku wystarczy schowac sie za tym niebieskim czyms i juz masz bana

bo ty widzisz innych a oni nie . tylko czubek głowy ,.,  

1 screen i bb acc 

Opublikowano

moze dostal za to ze zmieniał Ip lub cos w tym stylu

ale za free to raczej wądpie musiał coś przeskrobac np glith 

na kill creeku wystarczy schowac sie za tym niebieskim czyms i juz masz bana

bo ty widzisz innych a oni nie . tylko czubek głowy ,.,  

1 screen i bb acc 

Ale jak widziałeś gość napisał że dostał za game logi. A game logi nic do Glithów nie mają

Pomogłem?? Daj "+"

Opublikowano

Ale jak widziałeś gość napisał że dostał za game logi. A game logi nic do Glithów nie mają

Ostatnio jest wiele niesłusznych Banów po przez Game Logs .

Jeżeli nie używałeś hacków modów itp zgłoś się do NEXON-a

9368_gold.png

Opublikowano

Nie kiedy NEXON popełnia błąd .

Ostatnio koleś na forum również napisał iż dostał bana a obok nicku było napisane Game Logi .

Po rozmowie z nimi wszystko się wyjaśniło iż to pomyłka .

Otrzymał rekompensatę w wysokości 10k NX + Przeprosiny ...

Ale na pewno nie używał hacków ?

Nie miał jakiegoś loadera na kompie czy coś ?

Bo jeżeli tak to nawet nie opłaca się do nich pisać .

chu*a a nie nx nic mi nie dali nawet mi konta nie oddali moim kumplą tak samo tylko oni nx nie zamawiali

5anWZ.png

Opublikowano

chu*a a nie nx nic mi nie dali nawet mi konta nie oddali moim kumplą tak samo tylko oni nx nie zamawiali

Czyli tzw Wałek .

Upomnij się może skleroza ich strzeliła .

Może to był tylko żart z ich strony ? xD

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...