Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu wracam do silkoada i nie wiem czy zrobic Wizz/Cler czy Bicheon/lighting/cold. jaka postac wy byscie wybrali. Jezeli mozecie to opiszcie dobre buildy i najlepiej screeny dajcie i napiszcie potrzebna ilosc sp.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie dam screenów ani ilości SP, bo niby czemu miałbym to robić :P Sam sprawdź i poszukaj.

Buildy podobne z tym, że nuker na pvp powalczy, a wiz to bardziej pod mass pvp i owning pvp (Turks GeT PWN3D). Ja polecam jednak wizka, bo mam sentyment do wiz/clerów :) posiadałem kilka takich postaci i bardzo dobrze je wspominam :) jeśli nie możemy walczyć jako wiz buffujemy jako cler, w ogóle wiz/cler ftw :) co do bich/light/cold to jest do solo pvp raczej ;) na mass pvp nie przyjmiesz niektórych buffów od Euro, poza tym nie dajesz żadnych buffów (nie oszukujmy się, w silkroadzi'e często jest mass pvp)

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Jeżeli chcesz zobaczyć gotowe tutoriale z buildami to zobacz tutaj: s-o.pl - Buildy. Masz tam dział buildy.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

@up

albo na sro.com.pl

powiem tak, ze nuker to zajebista postac, sam mam 102lvl i jest gitara :] wiz tez dobry, tylko ze krocej wytrzyma na pvp< chyba ze zaczniemy mowic o mass pvp np fw. to sie lepiej sprawuje wiz jak powiedzial valenar. ale moim zdaniem gra nukerem i tak jest przyjemniejsza :]

sygna1o.jpg

Opublikowano

ten ostatni post zmienil moje nastawienie. Ale ja chce postac ktora bedzie mi sie dobrze expilo. Mniej do PVP

To do PVM bedzie lepszy nuker s/s czy wiz/cler??

oczywisnie nuker s/s full int bicheon/cold/light

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Do pvm będzie lepszy wizz/cler. :)

85.jpg

Opublikowano

Nuker napewno dluzej wytrzyma, poczatki wiza sa ciezko, troche pada, ale tak na 100+ to spokojnie. tym i tym sie dobzre expi ale nukerem masz bieganie :D

sygna1o.jpg

Opublikowano

Nukera można porównać do czołgu. Pali strasznie dużo. :) Mówię o manie. :)

Wizz/cler od 42lv idzie już gładziutko. ;) No i oczywiście mało many.

@down. No 4k potów, to bardzo dużo. xD Pewnie z IM. ;)

85.jpg

Opublikowano

Czyli zamykamy. ;)

85.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...