Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Incar Magician - Poradnik

tomuszek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra dobra bo ty swoje, ja swoje i każdy myśli że jego prawda jest lepsza

Skończmy już ten offtopic, bo to do niczego nie prowadzi...

16435562.jpg
Opublikowano

Tak ostatnie zdanie które powiem o zabijaniu segi - jeśli sega dostaje kb to nie może się leczyć [wiadomo] wtedy jest easy. +8/+9 wand/staff, imitid + cruelity i jest kb [nie spotkalem się żeby na normalnym secie nie bylo z tego kb na +8 i wiekszych wepkach ] i sega pada jak mucha. Exordium często właśnie takiego combo używa kiedy widzi że sega tylko na hp leci ^^

Co do tomuszka: powiedz mi czemu każdy aloken z blowem jedzie segnale jak psa? ^^ Czemu summonerzy najpeirw stunuja, później rzucają da i blow pet i nagle z półowy shielda robi sie wielki czerwony napis świadczący o przegranej?

Fanatykom dziękujemy :)

Opublikowano

Może przestaniecie wreszcie offtopować? ohmy.gif. Zróbcie sobie oddzielny temat o segnalce i tam podyskutujcie o niej. Seg jest dobra w pvp tylko, jeśli walczy z noobkiem lub jeśli ktoś ma słabsze eq. Sam healerek jest do bani, tylko tyle że się długo utrzymuje. Jeden większy cios(czyt. ''atak combosów'') i leży.

tlofbnowe2.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

widac ze nie grales po update Tomuszek... aqua circle to gowno teraz;/

Raczej ty nie grałeś magiem po 98 lvl. A co zmienił update?

75% magic atk to dużo, w połączeniu z fleshem uzyskuje największy cirt maga. Poza tym jeżeli lejesz się z jakimś rn (ress noobem) to właśnie tym skillem zadajesz największy dmg bo aqua to pure magic.

Opublikowano

@up

aqua to physical damage, temu jest w zakladce passive

Aqua to phys dmg? To czemu podwyższa magiczny dmg o 75%? Bezużyteczne to by było w takim wypadku :x

Aqua to czysty magiczny skill nie powiązany z żadnym z żywiołów. I jest to magczny atak...

Passive skills to po prostu skille nie związane z żadnym z żywiołów..

Opublikowano

@up

aqua to physical damage, temu jest w zakladce passive

Zakładka nie ma nic do rzeczy, przeczytaj sobie opis skilla i przetłumacz a jak nadal będziesz nie pewny, porównaj wanda i staffa.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie rozumiem do końca tego poradnika. Jest tu napisane bardzo ogólnie.

Mam pare pytań:

Dawać staty pod broń czyli jak ? Jak by ktoś mógł to prosze o dokładny opis jak dawać staty od 1lvl.

Tak samo ze skillami ? Jest opis do 92 lvl ale jak dawać po kolei ?

Proszę o szybką odp !

であるSpidoo

Opublikowano

nesz1 mamy np 7 lvl i możemy założyć broń na 7 lvl lecz wymaga ona pewnych statystyk przykładowo 3 str i 19 spr .. i dajesz sobie w statach do 3 str i 19 spr a reszta w heal rozumiesz ;)?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Po jakimś czasie sam obczaiłem :) Czyli dawać tyle, żebym mógł nosić jak najlepsze bronie a reszta w HP ? Co do skilli to jakoś kolejno je dawać czy jak ? Bo na razie dałem po pkt w Energy Jab, Fire Mastery, Fire Bolt , Ice Mastery, Ice Bolt, Lightning Mastery, Lightning Bolt i w rybactwo czy coś takiego i mam pare pkt wolnych i nie wiem co robić dalej. Tak z innej beczki co to są te kamyczki do wandów ? Warto robić misje ?

であるSpidoo

Opublikowano

Dobra chyba już zczaiłem :) Mam nadzieję, że dobrze robie :)

Tylko nie wiem o co chodzi z tymi kamykami więc jak by mógł ktoś napisać było by fajnie.

PS: Sory za double, myślałem, że dopisze mi do tamtego postu.

であるSpidoo

Opublikowano

Co do Nunvice Dungeon powie mi ktoś skąd wziąść 3 relics of the goddess by móc walczyć z bossem ? Za pierwszym razem jak byłem w dungeonie i nacisnełem na ten tron to się pojawił a teraz nie. I jeszcze jedno pytanie. Jak sprawdzić jakie kamyczki są włożone w itema ?

Proszę o odp !

であるSpidoo

Opublikowano

UP, wypada (zwykle) z chesta, który jest na końcu labiryntu - może też się pojawić w innym, także trzeba obejść cały, po wszystkich zakamarkach. Wypadają losowo. Kamyczków nie sprawdzisz. Musisz sam znać podział.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

SylverWolf dzięki.

Czyli te relics of the goddess lęcą z chest-ów ok.

Szkoda, że nie da się sprawdzić kamyczków bo mam pare itemów za misje z kamyczkami i kij wie jakimi.

+ leci

であるSpidoo

Opublikowano

SylverWolf dzięki.

Czyli te relics of the goddess lęcą z chest-ów ok.

Szkoda, że nie da się sprawdzić kamyczków bo mam pare itemów za misje z kamyczkami i kij wie jakimi.

+ leci

Daj mi SS to ci powiem.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

No właśnie o to chodzi jak widziałem jakieś ss z broniami to było widać jaki kamyk a u mnie jest tylko puste kółko. Zaraz dam ss.

Co do jeszcze tych relics of the goddess to rozwaliłem wszystkie chesty i wypadł tylko 1 w tym ostatnim ;/

post-100607-0-35540300-1299338877_thumb.png

post-100607-0-13753100-1299338945_thumb.png

であるSpidoo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...