Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metinayt2 [Pl] [Hamachi]

raquo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Udało mi się włączyć serwer. Jednak będzie tylko 1 sieć na której i tak prawdopodobnie będą mega lagi...

metinayt2

123

:)
Opublikowano

Kurde! Musiałem dziś pojechać do mojej babci na kompa,i chcę sobie pograć tutaj. Ale tutaj jest vista i jak włączam clienta to wyskakuje mi taki błąd:"System windosw nie moze uzyskac dosteu do okreslinego urzadzenia,sciezki jub pliku. Mozesz nie mieć odpowiednich uprawnien, aby yzyskac dosp do elementu" chcę sobie tutaj pograć bo to mój najlepszy i jedyny serwer. Pomóżcie,błagam!

Opublikowano

@UP

Wczoraj rozmawiałem o tym z GM i mówił, że póki co nie można ich zdobyć, lecz nie długo mają to dodać ;D

Ps. Wie ktoś czy dzisiaj serwer będzie jeszcze Online ? Bo grałem, GA stał się Offline potem znów Online, lecz teraz jest błąd łączenia z serwerem.

Opublikowano

server spoko ,Atmosfera ujdzie GM Mili /Ogółem Server rządzi:D

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

KoX serwer lepszego nie znajdziecie 0 lagów czeste eventy ox po prostu all spolszczone nowe moby i itemy zapraszam serdecznie do miłej gry moj nick z gry VProV1 wbijajcie sieci od 1 do 30

Opublikowano

Eventy OX prowadzone przez [GM]Love nie są sprawiedliwe, jest pytanie i mam 10 sekund na zastanowienie się, a jak już wejdę na jakieś pole to on od razu kicka, uważa że to zgapianie

napiskx.png
Opublikowano

up juz raje działa ale serwer nadal off...

@edit juz all działa ale ten serwer to porazka szczególnie te bony i oxy masz 5sec na przczytanie pytania i w tym czasie musisz przejsc na wlasciwe pole.. a co do bonow to nie ma bonow na pz musisz wrzucac energia zyciowa czyli ogólnie nie polecam serwa

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Marihuana bony zostaly pomniejszone w zwiazku z dedaniem nawet od psa. Teraz przynajmniej mozna pograc.

Na odpowiedz w OX masz 15 sekund.

:)
Opublikowano

Lol Usunelo z Sieci i teraz niemoge wejsc Prosze Pomocy !!

Jesli jestes N3O Daj -

Jesli nie postaw +

METIN2.US Sura 54lv+ Jinno-FreeKingdoom KillBmKa

Opublikowano

serwer jest zajebisty zapraszam!!

Daj + to nie boli a mnie uszczęśliwi :) ++++++

10 postów[V]

30 postów[V]

50 postów[V]

100 Postów[V]

150 Postów[V]

200 Postów[X]

230 Postów[X]

250 Postów[X]

300 Postów[X]

500 postów[X]

700 postów[X]

1000 postów[X]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...