Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

werte09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z EasyMetin2 Pobrany z TĄD wszystko się instaluje normalnie robiłem all zgodnie z procedurą(

) włączam bota metin sie włącza wszystko ok serverów jest 22 zamiast 25 wybieram mój server loguje sie (przy tych 2 opcji wyboru dochodzi 3 ZAPISZ) Nic loguje sie pisze ,,Zła Nazwa Konta Lub Hasło" loguje sie na inny server loguje sie na wybieram postac laduje sie i sie metin wyłącza .

CO MAM ZROBIĆ???

Za pomoc dam + ;D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie rozumiem z czym masz problem z KamerModem czy Easy Metin2 ?

Dam ci trochę rad.

1.EasyMetin2 jest płatny i jest darmowy tylko na 2 godziny dziennie.

2.Żeby wszystko działało poprawnie musisz mieć spatchowanego metina.Nie żadne wersje 2008 czy jakieś tam.

3.Stary EasyMetin2 już nie działa gdyż ma złe IP serwera (Wtedy był serwer Dallas a teraz jest inny nie wiem jaki)

4.KamerModa używaj tylko w najnowszej wersji gdyż starsze wersje mają dużo błędów i mogą logać.

5.Na stronie Kamera jest zmodyfikowany HackShield i polecam go używać jeśli chcesz grać na Botach i hackach

6.Tutaj masz zmodyfikowany HackShield:http://www.mpcforum.pl/topic/146665-sposob-na-hackshielda/

7.Stronka KamerModa http://www.metin2mod.tk/ (Chwilowo off nie wiadomo czemu.)

2.Ważne rzeczy.

Miej zawsze spachowanego metina i używaj najnowszych wersji botów. Lub wcale ich nie używaj .

Pomogło daj + plusik.:P

Niebo już 3 plusy wow.

Opublikowano

Zrobiłem Wszystko tak jak napisałeś ale nadal mnie wylogowuje wersje eaysMetin2 mam EasyMetin2 (0.1.2.1385) (Mod 5.0) dla Metin2 PL

Usunołem tego shielda i nadal jest tak jak bylo mam tylko 23servy i mnie wylogowuje albo nie chce sie zalogować wcale ;(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Osobno instaluj KamerModa i osobno EasyMetin2.

Opublikowano

Podmień tego hshielda już nie będzie kickac.

http://www.speedyshare.com/files/25518199/hshield4.rar

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=f70bff70765b8a990852dd469e5002484c0d506396c74ef49959fce1ec0effab-1291453654

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Podmieniłem nadal nic

Co do tego KamerModa to z tej strony to jest to?? Metin2mod do Metin2.pl (bo nic innego na tej stronie nie widze)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jest tak że jak zainstaluje metina do wszystko jest ok ale jak dam tego EasyMetin2 wybieram ten plik co potrzebuje program wszystko się wali znikają 2 servery i się zaczynają błędy.

Ile razy sie bawiłem z Tym hackShieldem nic nie daje zawsze jak dam ten plik co jest do odpalenia EasyMetin2 to zaczyna się Psuć jak go nie wybieram to jest OK ,ale sie nie da Bota włączyć.;(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

2.Żeby wszystko działało poprawnie musisz mieć spatchowanego metina.Nie żadne wersje 2008 czy jakieś tam.

3.Stary EasyMetin2 już nie działa gdyż ma złe IP serwera (Wtedy był serwer Dallas a teraz jest inny nie wiem jaki)

4.KamerModa używaj tylko w najnowszej wersji gdyż starsze wersje mają dużo błędów i mogą logać

I tyle napisze.(Nie dawaj + ani - bo tamten na górze to napisał =,=)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

4.KamerModa używaj tylko w najnowszej wersji gdyż starsze wersje mają dużo błędów i mogą logać

I tyle napisze.(Nie dawaj + ani - bo tamten na górze to napisał =,=)

1.Ja to napisałem i nie kopiuj , bo zaśmiecasz forum.

2.Za to dostaniesz tylko - i warna.

3.Nie jestem Tamten tylko Kamil lub Locarno.

I jeszcze to bo nie będę robić Duoble

Podmień tego hshielda już nie będzie kickac.

http://www.speedyshare.com/files/25518199/hshield4.rar

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=f70bff70765b8a990852dd469e5002484c0d506396c74ef49959fce1ec0effab-1291453654

Jak on wgra tego HackShielda to będzie mieć 23 serwery nawet nie czytałem , że on ma 23 serwery (dopiero później to sprawdziłem) ,tak myślałem bo miałem kiedyś podobny przypadekpobrałem H.S stąd:

http://www.mpcforum....na-hackshielda/

i też miałem tyle serwerów.A problem tkwi w tym , że to jest stary H.S i nie ma jeszcze Phantosa i Syrka.Musiał byś kogoś poprosić , żeby zrobił ci nowego.Po za tym w tym H.S jest taki błąd , że nie chce cie zalogować ale nie wiem jak to naprawić.Więc nie polecam go uzywać gdyż jest stary i niedopracowany.

Wniosek: Ten i http://www.mpcforum....na-hackshielda/ i twn H.S od Cupidyna niczym sie nie różni po za tym , że to inny upload.A na ten czas wszystkie H.s są niedopracowane i stare.

Zresztą nie wiem może znajdziesz bardzo nową wersje.

Pozdro.:D

Opublikowano

Mi sie wydaje ze to nie Problem tkwi w HS tylko w wersji EM2 bo ile bym razy nie zmienił tego HS cały czas jest tak samo jak Włączę tego EM 23 servery ;/

Albo ja cos robie nie tak nie wiem ,Ja robie tak :

Instaluje Metka Włączam PatchUpdater

Usuwam hshield

Ściągam Ten plik

I wypakowywać go do pliku z grą (jest w własnym folderze)

Włączam EM2 Loguje sie wybieram ten Plik co trzeba żeby ogarnął (metin2client)

Metin się włącza i chodzę w serv i nie mogę się zalogować A serwów jest tyle ile było czyli 23 Zalogować się dalej nie mogę a na innych mnie wywala ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Niestety To nie przerosło ile bym nie próbował to samo za każdym razem teraz tylko wyskoczyło że mam niby wersje De.

Wiec nic, Dziękuje za pomoc Locarno Za to że próbował mi pomóc .

EM2 chciałem mieć ponieważ zauważyłem ze zwołuje potwory z Dalekich okolic do ciebie, A czegoś takiego potrzebuje wiec jak ktoś ma takiego cheat to może podać xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wersje Andrzeja już nie działają.A jeśli piszę , że to jest do wersji niemieckiej to źle zainstalowałeś Pacha lub Em2.

Jeśli chcesz żeby wszystko działało to pobierz najnowszy Em2 , i nie taki co go instalujesz tylko rozpakowujesz wzkasujesz metin2client.bin i grasz.Pobierz go ze strony głównej (Żadnego darmowego nie znajdziesz).

Ale nie wiem czy można mieć KamerModa i Em 2 w 1 chyba nie bo KamerMod Ma inny client.bin i może nie działać z Em2

Informuję cię , że jest tu taka opcja Edit nie rób Double bo za to jest Warn.

Opublikowano

Nic z tego nie zrozumiałem xD

Ale ściągnąłem inna wersje I SUper mam 24 servery ale nadal Dupa ;/

A nie znasz jakiegoś bota który przywołuje potwory?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nic z tego nie zrozumiałem xD

Postaram to jaśniej opisać więc tak nie pobieraj Em2 który trzeba instalować.Pobierz taki co będzie do rozpakowania i bez instalacji(Najlepiej ze strony głównej .Wersje Andrzeja nie działają bo mają stare Ip serwera serwera który jest off (tak podejrzewam) i wiem , że wersje Andrzeja są z KamerModem ale jak nie uruchomisz Em2 to KamerModa chyba też nie (ale może tam być tak , że osobno jest zainstalowany KamerMod I osobno Em 2 lub razem lub wgrany jest w Em2 i jak uruchomisz Em2 to masz i EM 2 i KamerModa lub na odwrót , że K.M uruchamia się z Em 2 nie wiem) .

Więc zrób tak:

1.Pobierz Metka najnowszego i spachowanego

2.Zainstaluj Kamer Moda najnowszego

3.Pobierz rozpakuj Em2.

4.I teraz nie wiem tego czy Kamer Mod na Pl ma swój client.bin (bo na privy ma osobny zamiast "metin2.client".bin to ma "metin2mod.clienet.bin")

5.Więc jeśli będzie tam ten inny client.bin to go wskaż w Em2 a jak nie zadziała to mam jeszcze 1 pomysł.

6.Lub spróbuj tak uruchom metka przez Em2 wskazując orginalny client.bin i może KamerMod i Em2 będą włączone jednocześnie. ( 25% , że to zadziała)

7.Ostatnie wyjście zainstaluj Em 2 od Andrzeja z KamerModem ale podejrzewa że Em 2 nie będzie działać. ( a chyba jak nie będzie działac Em2 to i K.M.

Rada: Najlepiej to używaj tylko Kamer Moda lub nie Boć.(bez urazy :))

Długo to układałem , żebyś to ogarnął.Mam nadzieje , że będzie +.

Ale ściągnąłem inna wersje I SUper mam 24 servery ale nadal Dupa ;/

To już nowsza wersja H.S ale jeszcze nie ta.A co do KamerModa na Plu musi być zmodyfikowany H.S bo będzie kickać.Ale większość H.S jest uszkodzona i nie chce logować.

Yeah znalazłem H.S który ma 25 serwerów i nie kicka i działa z K.M sam go używam.

Masz linka:http://hotfile.com/dl/84483658/a688a21/hshield4.rar.html

+ za pomoc się należy.

A nie znasz jakiegoś bota który przywołuje potwory?

Nie nie znam musisz poszukać MobLock Hack.

Najczęściej mają go Multi Hacki.

Opublikowano

To tak to powiem

Zainstalowałem metina Zrobiłem aktualizacje Usunąłem(metin2torrent.config) I HShield wgrałem te twoje

wypakowałem ten Em ze Tąd Donwload 2

wypakowałem do innego folderu włączyłem EM zalogowałem się i nic Napis ..Start nowa gra.. jest zablokowany a nad tym pisze To next free time 1:08:30

O co z tym chodzi??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To znaczy , że tylę musisz czekać do darmowych godzin.

Opublikowano

Teraz mam inny problem zalogowałem się wszystko git Em włączył mi metka zalogowałem się ale nie chce mi EM zajażyc cały czas jest po włączeniu ...Włączanie gry,Proszę czekać... Tylko ze ja już mogę biegać postacią po świecie

Aha teraz wyskoczylo

DETECT_GAME_HACK

D:\EasyMEtin\EasyMetin2_pl_

Co z tym zrobić?

Nacislem Ok i sie metin wyłączyl

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Teraz mam inny problem zalogowałem się wszystko git Em włączył mi metka zalogowałem się ale nie chce mi EM zajażyc cały czas jest po włączeniu ...Włączanie gry,Proszę czekać... Tylko ze ja już mogę biegać postacią po świecie

Aha teraz wyskoczylo

DETECT_GAME_HACK

D:\EasyMEtin\EasyMetin2_pl_

Co z tym zrobić?

Nacislem Ok i sie metin wyłączyl

To oznacza , że H.S wykrył Boty i wyłaczy Metka.

Nie wiem czy się da ale spróbuj odpalić Em2 z archiwum rara.Może wtedy nie wykryje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...