Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pl][Dedyk]Serwer Hot...

Kaliban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesli komus podniesie cisnienie to co tu pisze to znaczy,że zaliczasz sie do tych osób!

Dzieciaki neo..WY SKURWYSYNY! Złapcię się za jaja i te puste łby. I nie pierdolcie jakie te serwery są chujowe,nie pasuje to spierdalać..do nauki!!!

Bo to co wypisujecie,te pierdoły to aż w dupie szczypie!

Ten zły,ten nie dobry,ten taki i owaki, ten za łatwy,a ten jeszcze inny ,lub ten zrobiony pod IS...

a chuj wam w dupe leszcze zajebane,nie pasuje to spierdalać...ZA KSIĄŻKI I DO NAUKI!

Wkurwiają mnie dupki którzy cwaniakują mówiąc,że on by zrobił tak lub inaczej,albo,żeby zrobił serwa 4fun...tia jasne..IDIOCI!!!

80-90% z Was dzieciaki neo to takie chuje,że szkoda gadać...lenie zajebane,jak już gracie to tylko na botach,czitach i innych chujostwach,bo nie macie JAJ by grać uczciwie,chcecie od razu być najlepszymi,najmocniejszymi...jesteście w moich oczach ZERAMI bez ambicji...to mniej niż zero:P

Jak nie da Wam się stalek,syriuszy,militara,100 lvl na start to uważacie,że serwer to dno....

Jesteście żałośni!!!

Każda osoba...(powtarzam MATOLSKIE NASIENIA) KAŻDA osoba zakładając własnego dedyka wkłada czas,pieniądze byście mieli z tego jakąś zabawę,nie wiecie ile trzeba włożyć w to pracy...(pewnie jakiś leszcz zaraz mi wyskoczy i powie,że ma serwa na hamachi i zrobił w 2-3h,albo że gdyby miał czas to by zrobił serwa dedyka 4 fun)

Nie piszę tego by się ..w jakikolwiek sposób dowartościować,lub ,że np. się wymądrzam ,nie..nie ,ja tylko chcę pokazać "napisać",

ŻE TAKA JEST JEBANA PRAWDA!

Zauważmy,że na jakimkolwiek zagranicznym serwerze gdy tylko Polacy się zleca robią syf,burdel i zamieszanie...WSTYD!

Większość krajów zablokowała nam IP właśnie przez takich skurwysynów...neo kidów.

Ban.gif

"James Hetfield o Polakach

Polacy – broń masowej destrukcji.."

Ps.

Pisane w spontanie...;p

Sorki za wulgi,ale z deka mnie poniosło...

Opublikowano

Wchodzę na jedno z najpopularniejszych forów metin2 i co widzę? To co zwykle: tysiące, setki, miliony durnowatych postów... Zastanawiam się, jaki jest sens zakładania tego typu forów?

Dzieci neo, to ludzie niedowartościowani - chcieliby być duszą towarzystwa, chcą w jakikolwiek sposób zaistnieć, zwrócić na siebie uwage, chociażby na jedną chwile, bo w świecie rzeczywistym nie potrafią. Stąd dzieciaki neo - niedowartościowane.

Jeżeli kiedykolwiek dogryzie Ci dziaciak neo wolgarnym, chamskim, absurdalnym słownictwem, to wiedz o tym, że to koleś, który boi się spojrzeć ludziom w oczy ze świata rzeczywistego

Natomiast inteligentna organizacja serwisu mogłaby atomatycznie wyeliminować 90% trollowstwa. Ale jak to zazwyczaj bywa, nikt nie ruszy w kierunku lepszej organizacji.

konkrety proszę.

asdasd123123123.png

Opublikowano

taka jest niestety prawda , wszystkim nie pasują nasze privy, krytykują je oczerniają team i cała organizację z nim związaną ale nie wiedzą tak naprawdę ile pracy trzeba włożyć w to żeby on mógł sobie pograć , mówiąc on miałem na myśli statystycznego gracza jak to nazwał kolega "dziecko neo"

Gosciu na prezydenta

Opublikowano

Koles dobrze gada blokuje nas prawie kazdy fajny serwer zagraniczny przez takie.. sami nie pograja innemu tez nie dadza nie spodoba sie serwer staraja sie zjebac go zeby inni nie pograli

Kurwa, mistrz!

VLXxO.png

Opublikowano

Yyyy... Myślicie że dzięcki temu coś trafi do tych pustych mózgownic? Oni tylko Czity Czity Boty Em2! Pamiętam tekst czitera do admina w cs "Jak on ma to ja (terz) moge"

Ktoś musiałby zrobić serwer bez zabezpieczeń przed bash-panelem tylko by ustawial ze by lapal kto sie laczy przez bash-panel i może by psy by przyjechały bo To nawet w prawie jest "Kto cudze mienie niszczy...". A dzieci Neo do Szkoły! A ja mam w głęboko to że czitujecie! Czitujcie dalej a test gimnazjalny sam sie napisze ! ...

Najpierw nauka później rozrywka a nie tylko pały w sql a w domu tylko o zhackowaniu priva myśli (Neosy to no-life'y)

BlackShot

sergeantmajory.png

Vectorek

Klan: Aeria

• Dodaj nową pozycję...