Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik Gdzie Expić Na Rl Tibi?

Xandir1332

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak przedstawiam wam poradnik "GDZIE EXPIĆ KORZYSTNIE I SZYBKO KNIGHTEM" to zaczynamy :

1 - Polecam wyskilować się tak do 70 / 65 dzięki temu nasz exp będzie milszy , szybszy , oraz z mniejszym waste.

2 - Idziemy do Venore na Swamp Trolle tam warto expić ponieważ rybki lecą prawie z każdego Trolla. Expimy tam tak gdzieś do 14 - 15.

3 - od 15 Amazon Camp tam możemy expić i expić ale ja zalecam do 20 - 23 MAX.

4 - od 23 możemy już zacząć przyjemniejszą część expa :) z takimi skilami możemy iść już na Tomby Carlin lub Thais na Thais : Ghule , Beholdery (teraz BoneLordy) , Crypt Shamblery (ich radzę unikać) , Skeletony , Mummy. Carlin : Ghule , Scorpioy (radzę mieć exane pox :D) Expimy sobie tam do 30.

5. od 30 zalecam kupić PACCA tam spokojnie szybko możemy expić : Idziemy yalahar = Minoski , Elfy i czasami pojedyńcze dragony:). tak expimy do 40 ( Robimy sobie loot Bagi bo kasa ładnie leci)

6. od 40 expimy na dragonach yalahar lub komu wygoniej na dragonach Ankrahmun do 50 - 60 Dragony.

7. od 60 Dragon Lordy Drashia tam już expimy i expimy..

8. z większym levelem wiadomo ... Hyderki , Zao , itd ...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nie zapomnijmy o eq... bo bez tego nie bedzie tak pięknie.

8 - 15 = plate set , serpent sword / spike sword.

15 - 23 = jeszcze można z tym p setem i serpentem. jeśli finanse nie pozwolą

23 - 30 = tutaj kupujemy sobie knight seta i Bright Sworda / Fire Sworda.

30 - 40 = powoli ulepszamy lecz nadal zaostajemy przy Knight secie wystarczy jak narazie ale można dokupić sobie bohy itd...

40 - 60 = tutaj już wypada coś lepszego np : Bohy , Crusader helmet , Golden Legsy / Knight Legsy , MMS ITD..

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mam nadzieję że pomogłem sam tak expiłem mam 184 Ek i bardzo dobrze mi się gra.

Pomogłem?? Doradziłem?? Daj + ...

Gość RoyalShark
Opublikowano

Byś się bardziej rozpisał ^^.

A co do dobicia skilli to czas i tak będzie zawsze taki sam więc musisz nad tym posiedzieć

Opublikowano

Mam pytanie. Jakim najszybszym sposobem wyskillować 70/65, bo coś czuje, że to zajmuje wiele czasu.

kolego nie wiem czy grałeś kiedyś na rl... ale tam bez skili to możesz sobie na wsapach expić jak Ci to odpowiada ...

to chyba jasne że szybki exp = dobry skill... przy knighcie...

przy 40 skilu to nic nie zdziałasz powodzenia.

ŻYCZĘ MIŁEJ GRY!.

Pomogłem?? Doradziłem?? Daj + ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...