Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ibot 2.7 Gg

Halendor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otóż ibota 2.7 gg używałem od ponad miesiąca do zbierania skrzynek ( zrobiłem parę przelewów więc konto bezpieczne miałem :P )

Dzisiaj chciałem spróbować nim zrobić wrota alpha

Wszystko dobrze ustawiłem , puszczam go , klikam wrota , czekam 15 sek. i bocik ładnie bije chociaż czasami wylatuje poza mape i traci hp.

Problem zaczyna się po 20 - 30 sek. , potworki przestają się ruszać , bot lata w okół nich , potem przestaje się również mój statek ruszać , wszystko znika...

2 minuty potem cała fala zaczyna się na tych samych potworkach od nowa bez utraty żadnego życia czy czegokolwiek..

Po 20 sek. bocik staje na środku mapy i przestaje się ruszać , a potworki biją go , jako , że nie mogłem poruszyć w ogóle statkiem byłem zmuszony wyłączyć go.

(Jestem pewien , że nie są to lagi bo jak robię sam te wrota to wszystko mi idzie bez najmniejszego laga. )

( Amunicji miałem dużo , 600 tyś. zielonych laserków )

Po ponownym włączeniu bota lub gry fala znowu zaczyna się od początku na tych samych potworkach bez utraty żyć i ten sam problem występuje ciągle.

Bardzo prosiłbym o pomoc z tym.

Zbieram plusy , kliknij

add.png

[Tut] Jak zrobić poprawnie port forwarding ( przekierowywanie portów )

- Potrzebne przy stawianiu serwerów no hamachi

http://www.mpcforum....ort-forwarding/

mca.png

Opublikowano

To, że bocik staje Ci na środku mapy to wydaje mi się, że on "myśli" że wrota skończone i chce przejść dalej, ale co jest tego przyczyną to ja nie wiem.

Opublikowano

Heh... ten błąd jest od dwóch miesięcy oO gdzie Ty byłeś wtedy ? ...

Nie wolno używać tego ibota bo jest nieaktualny i pieniądze Cię nie zabezpieczą.

Zamykam bo all wyjaśnione, po prostu użyj nowszego ibota.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...