Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam kilka pytań do buildu mojej postaci,skilli,i eq.Od pewnego czasu nie ogarniam z questami w plac piken itd.Chciałbym sobie kupić eq,ale mam problem,bo nie wiem skąd i jak zdobyć surowce na lepsze eq.Mógłby ktoś doradzić jakie skille zamienić/na jaki build zamienić i w co zainwestować.?

erhmm.png

PS. gram pierwszy raz w GW. nie grałem w żadne inne części.

Opublikowano

Lepszą zbroję możesz kupić u postaci z dopiskiem [zbroje]. Surowce u npc z dopiskiem [surowce]. Najpierw sprawdź jakie są ci potrzebne. Zbroje możesz też dostać od kolekcjonerów ale jest to nieopłacalne. Na placu piken są prawdopodobnie najtrudniejsze misje na terenie askalonu. Odpuść je sobie na razie i rób główne misje (wielki mur północny itd.) Skoro grasz ele, broń ci teoretycznie na początku nie potrzebna (ja chodziłem z różdżką bez bonusów, z niepełnymi obrażeniami do końca fabuły ^^)

Co do skilli, Kup więcej skilli do ognia w askalonie ([umiejętności]), zabierz z paska skille innych magii niż ogień i zapas energii (sygnet wskrzeszenia może zostać). Kupuj najlepiej skille obszarowe (typu deszcz ognia).

U kupca kup zestaw do odzysku surowców i odzyskaj surowce ze zbroi które masz w eq :surowce.png

Opublikowano

Palący żar, inwokacja rodgorta, piekło, zestrojenie z ogniem, glif mniejszej energii(zapas energii)

Build może wyglądać np. tak : flara, deszcz ognia, krynica lawy/palący żar, zestrojenie z ogniem, aura odnowy, glif mniejszej energii, inwokacja rotgrota, piekło/sygnet wskrzeszenia.

Używasz : zawsze masz na sobie aurę odnowy i zestrojenie z ogniem. Przed inwokacją rodgorta użyj glifu mniejszej energii. Reszty używasz jak się da. Odejmij też punkt z magii iluzji i magii ognia i dodaj do zapasu energii.

Opublikowano

Palący żar, inwokacja rodgorta, piekło, zestrojenie z ogniem, glif mniejszej energii(zapas energii)

Build może wyglądać np. tak : flara, deszcz ognia, krynica lawy/palący żar, zestrojenie z ogniem, aura odnowy, glif mniejszej energii, inwokacja rotgrota, piekło/sygnet wskrzeszenia.

Używasz : zawsze masz na sobie aurę odnowy i zestrojenie z ogniem. Przed inwokacją rodgorta użyj glifu mniejszej energii. Reszty używasz jak się da. Odejmij też punkt z magii iluzji i magii ognia i dodaj do zapasu energii.

Erm. a do czego jest aura odnowy tak wgl.?

2.Da się dostać z powrotem do pierwszego miasta?

Opublikowano

1.Aura odnowy za każdym razem kiedy użyjesz umiejętności daje ci 1 pkt. energii a xxx%(zależne od poziomu "zapasu energii") energetycznego kosztu czaru zamienia w życie.

Np. Masz zapas energii na poziomie 12(aura daje 440%), jeśli użyjesz kuli ognia(10 many) dostajesz 1 pkt. energii i 44 pkt. życia. Jest to jeden z najczęściej używanych skilli w pve i pvp.

2. Tak, wystarczy że klikniesz "M" i pokaże ci się mapa. Na mapie wybierasz miejsce do którego chcesz się udać. Dzięki temu możesz się szybko przemieszczać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...