Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy prywatny server [sjsro]

BlaziK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak ktos ma oddac free konto to niech da znac bd wdzieczny!

pisac na pm. Z góry dzieki

Z tego co wiem to reg. jest rano otwarty a mnie od 5 rano juz nie ma.

Opublikowano

Moim Zdaniem To kolejny Serv Ktory Bedzie Smigał Max 2 Tyg Strata Czasu Na Grę ;/ Dziwne Tylko Ze Wszytkie Nowe Servery Sa Na Tej Samej Bazie Danych Starego Clienta Silkroad ;]

Opublikowano

Może ruszy, a możliwe że będzie cały czas bo serwer jest extra. Ja tylko czekam, ale już cały dzień wyłączony ileż można omg jak chcę grac...

P.S selenix

Po jakiego grzyba każdy wyraz piszesz duża literą, to nie ładnie wygląda i nie pisz tak bo naprawdę wali po oczach ;p

P.S2

Macie jakieś info kiedy serwer rusza?.. Doczekać się już nie mogę!

Opublikowano

Ja tylko mam nadzieję że nie zablokowali i włączą jutro rano i będzie ok wszystko, a co do kont to mam tylko jedno a z chęcią bym Ci oddał jedno jakieś za konto na Escro ;]\

A serwer poważnie bardzo fajny duży i raty niż na pozostałych ;] Fajnie się expi gra, Polacy są itp jak pisałem wcześniej ale jestem pod wrażeniem najlepszy priv z tych wszystkich tylko żeby jeszcze był cały czas on i była normalna stronka główna gdzie można było wszystko doczytać i nie było pousuwane połowę lub nie działają, bo język chiński nie problem, jest coś takiego jak google/translate!

Opublikowano

no nic nie wiadomo...albo nastepny server fake...[co dziala przez 1 dzien]

tez bym se pogral...ale na ecsro maja byc niby skille 80 lv..

Opublikowano

@up iles tam xD

Stromrider-mysro

@edit

Precision tam nie ma download...

nawet w google translate nie ma bo patrzalem...jest cos tam darmowe klikam i nic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...