Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sloty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja Chciał bym się tylko zapytać co można ustawić na 7 Slot w Warrock'u

Bo np. wiem ze na

1 Slot: Katana, Combat Knife, Hand, M7

2 Slot: MP5K,Magnum etc...

3 Slot: Zwykłe bronie

4 Slot: To zależy od klasy postaci - Assault, Sniper -Granat, Medic - Medic Kit 1,2, Engineer - Spanner(klucz) - Heavy ma miny

5 Slot: Tu też są bronie ale inne, M.in. Ckm, Winchester itp...

6 Slot: Specjalne itemy takie jak Medic Boxy, Ammo Boxy, Adrenalina, Stamina, Binocular, i teraz Heavy Ammo Box

7 Slot: ???

8 Slot: Unikalne(Ulepszone??) bronie, lecz są wyjątki np. Czerwone PSG, Złote K1 i chyba jeszcze kilka można ustawić na 3 slot

PS: Proszę nie minusujcie tematu, ja tylko chciałem się dowiedzieć co jest na 7 slot i poza tym dodałem przykładowe itemy na inne Sloty ;)

beznazwy3zt.png

userbarcopy.png

Piszę Poprawnie Po Polsku ||

1286652807-U198706.png

Zbieram

add.png

Opublikowano

Może Gamersfirst zaplanował 7 slot na później, zobaczymy a może jednak ktoś wie co tam jest.

beznazwy3zt.png

userbarcopy.png

Piszę Poprawnie Po Polsku ||

1286652807-U198706.png

Zbieram

add.png

Opublikowano

Ja słyszałem kiedyś takie coś, że na 7 slot również można mieć retaila, ale dla mnie to są kompletne bzdury. xD

Mój kochany lapek:

Intel Core i5-450m 2.4ghz || ATI Mobility Radeon HD 5730 1gb DDR3 800mhz, GPU 650mhz || 4GB ram DDR3 800mhz || Win 7 64 bit

retailzoor.jpg

Opublikowano

ja slyszalem ze to daje podobna funkcje jak 6 slot charge czyli masz bron na 3 a 2 na 7, wlaczasz bron na 3 slot potem jeszcze raz przyciskasz 3 slot i wlacza sie bron na 7mym slocie

a i slyszalem ze jest inna funkcja ze sa jakies gpsy (takie palmtopy) i dzieki nim mozna przez ktortki cas widziec jak na wh

ale mozliwe ze w naszym wr nigdy nic z nim nie zrobia :/

Opublikowano

watpie czy zaplanowali bo gralem 3 lata temu w wr i byl juz ten slot ;]

Spytaj sie GM on pewnie tez nie wie :P

Nie bądź żyła daj minusa !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

palmtopy i inne tego typu wspomagacze jezeli macie na mysli to co w codzie przy kill streakach to bd'a bez slota

a na 7 slocie to jakby pomyslec tak na chlopski rozum to beda tam te cale kamuflaże chyba

nie jestem pewny ,ale tak mi sie wydaje ;)

hersygna.png
Opublikowano

Na 7 slot obecnie nie można nic włożyć. Został on wymyślony przez K2 tak na zapas.

W przyszłości będzie on pewnie do zagospodarowania dla graczy premium.

Tak jak kiedyś 8 slot gdzie na początku mogły być tylko retaile a teraz można kupić na niego bronie za g1.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

A mi się wydaje ze z nowymi update'ami tak jak opisalo K2 doda różne itemy wspomagające że np Inzynier miny bdzie mógł tropić, i możliwe że własnie do tego ywkorzystają 7 slot :)

Mozliwe tez ze wraz z bikini eventem w nastepne wakacje bedziemy ko uzywac do rzucania różnych bomb ale nie wiem :>

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Ja gdzieś czytałem że na 7 slocie mają być te nowe kostiumy które mają wprowadzić ale czy to prawda to nie wiem

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Opublikowano

UP@ Fajnie by było, zmiana kostiumu poprzez 7 slot trwająca srednio tyle co plant xD

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

na 7 slota aktualnie nic się nie da przynajmniej aż gamersfirst coś wprowadzi ;)

John_Cena_Signature_by_RomRomz.png

Moje dokonania :

[x]50 Posts

[x]100 Posts

[x]150 Posts

[x]200 Posts

[x]250 Posts

[x]300 Posts

[x]350 Posts

[ ]400 Posts

[ ]450 Posts

[ ]500 Posts

Opublikowano

na 7slot narazie nic nie ma a tam widze ze na 8niewiesz tez za bardzo co noto na 8sa retaile(bron na zawsze)goldi nickled retaile moza kupic tylko na allegro konta z nimi a co do goldów i nickled to za 800g1 mozna kupic

1378747514-U216092.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...