Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dziwne Wywalanie Z Servera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z metin2. A więc tak ostatnio szukałem jakiegoś fishbota do tej gry. Wrzuciłem na kompa było coś z plikami żeby wrzucić do folderu z metinem. Jednak nie działał dlatego zrobiłem reinstal żeby pozbyć sie całkowicie tego gów**. Po wszedłem do gry i było wszystko ładnie, pięknie. Jednak później po wyłączeniu kompa i wchodzeniu do gry zaczeło mnie wyrzucać po 30sec. Ponownie zrobiłem reinstalkę i znów gitara. Ale problem znów wrócił po wyłączniu komputera. I mam tak od 2 dni bodajże.

Wiecie może jak rozwiązać ten problem lub ktoś ma takie DC jak ja? A może to poprostu wina Metina?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Może bardziej opisz to, co ściągnąłeś?

Powiedz nam, czy chodzi o priwy, czy o PL'a?

Jeżeli o PL'a, to usuń WSZYSTKIE client'y jakie masz na kompie i pobierz go z oficjalnej strony metina ;]

Opublikowano

Nie pamietam już co sciagałem ale to był chyba take coś że pokazuje ile ryb złowionych, ile zabitych itd. z tego forum. Chodzi mi o PL.

Usuwałem już wszystkie clienty i mam na kompie jakies starsze instalki konkretnie to 2 starsze jedna pobrana wczoraj. Instalowałem z każdej i nic.

Dodam że pod czas włączania w tym jasym okienku na samym poczatku przed patchowaniem gdy właczam metka wyskakuje naprawianie zepsutych plików zwiazanych z metin2client.bin (chyba takie rozszerzenie)

ale po nastepnym właczaniu niby jest dobrze ale dalej wyrzuca.

MisterKenedi wiesz może czemu tak sie dzieję? Dzieki za pomoc z góry.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

Cupidyn dzięki. Zaraz sie przekonamy czy pomoże. Mam nadzieje że nie ma tam jakiegoś syfu xD mimo tego że nic nie wykryło.

Edit. Nic nie dało. Dalej mnie wyrzuca ;(

Edytowane przez jebaka1

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...