Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Utrudnienia W Boceniu Według Bp

cfcfcfcf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie jeszcze nie wszyscy czytali oficjalne ogłoszenia, więc wklejam tutaj co robertadm napisał na oficjalnym forum:

-------------------------------------------------------

Witajcie kosmiczni piloci

Aby pomóc początkującym graczom na mapach bazowych x-1 postanowiono zmienić system nagradzania za zestrzelenie NPC jak też system wypłaty "znaleźnego" za to co znajduje się w boxach.

Od jutra 08.12.2010 wszyscy gracze którzy przekroczą 7 level będą otrzymywali na planszach bazowych o polowe mniejsze wynagrodzenie i znaleźne. Dodatkowo z każdym kolejnym levelem nagroda będzie nadal zmniejszała się o połowę.

czyli:

do 7 levela 100% nagrody podstawowej

od 7 levela 50% nagrody podstawowej

od 8 levela 25% nagrody podstawowej

od 9 levela 12,5% nagrody podstawowej itd ...

Po osiągnięciu stosownego levelu gracz będzie informowany specjalnym komunikatem o tej opcji.

Wasza Ekipa Darkorbit

PS pozdrawiamy bociarzy.

---------------------------------------

No coż trzeba się będzie przenieść na inne mapy x2 albo x8 :rolleyes:

Opublikowano

Jako że na oficjalnym forum dostanę bana to napisze to tutaj . (ahh jak ja uwielbiam krytykować BP i inteligentów z forum :D)

(otwórz spoiler)

MOD_Zoolan

Nie będą używać bota na bazie to będą latać po innych mapach... przynajmniej będzie można ich ubijać.

Widać jakich PRO graczy przyjmują do teamu. Nie widzieli że już się da ubijać boty na x-1 ;p

kikoloko1

Brawo BP' date=' teraz botom sie nie oplaca bocic :-)

[/quote']

Tak, w ogóle, pewnie, nie opłaca się bocić. Pewnie że lepiej wydawać pieniążki niż uruchomić sobie bota, chociażby na x-8. -.-

kikoloko1

Ale robert pieknie bociarzom pojechal swoim PS xD

Tak! Cudownie nas zjechał... pff...

WOJOWNIK1977

No to pojechali po bandzie. Gratuluje pomysłu i jestem pełen podziwu. W końcu zmiana wprowadzająca korzyści dla uczciwych graczy. Nie pozostanie nic jak lecieć na x-2 i lać bociarzy' date=' którzy przeniosą się z map bazowych.

(...)

[/quote']

Ja też gratuluję, jakże to był inteligentny pomysł, dziwne, że nikt jeszcze na niego nie wpadł -.-'

BA_Hornisse

no proszę!!! Bardzo ciekawy i przedni pomysł!!! Normalnie się pozytywnie rozczarowałem!!! Hm.... sensu teraz nie ma boocikiem latac, podoba mi się przede wszystkim to, że są ujęte: kredyty i uridium!!! Miodzik

ps szkoda, ze nie ma obętej tym pomysłem bazówki na 2 gali ale na to pewnie tez przyjdzie czas.

Tak, bazówki na 2 gali też zostaną tym pomysłem objęte jak i wszystkie mapy. Wtedy na pewno botów nie będzie - o ile w ogóle ktoś w to będzie grał. Taki 19 lvl poleci na krychy to nic nie dostanie, z boxów również nic. Naprawdę mądre. Niby jesteś BA a gówno myślisz.

BA_Hornisse

oj to będą więc na naprawę wydawać niż będą korzystać z boota

Tak będziemy więcej na naprawę wydawać... A kupony od czego są? W ogóle kto powiedział że ma nas przeciwnik złapać? Kto powiedział że wróg w ogóle wleci na x-2? Przecież mogą go odesłać skąd przybył. Myśl trochę...

ps. Rozczarowany to ja mogę być z niemyślącej ekipy BP.

Zgrywus[ZD]

A nie lepiej zdjąć ochronę z X-1? I po problemie.

BRAWO! I to jest przykład myślącej osoby.

robert262626

udzie ja x2 można bić wroga firma bezie tępić boty a właśnie musze na baze wlecieć mam fajny pomysł na bicie botów na bazie u wroga

Nie no co ty nie powiesz -.- Już pisali o tym ;p

Po za tym jeśli chcemy możemy na x-2 puścić bota (niedługo nowy udobot, pewnie będzie przez TP przeskakiwał :D), wstawic po 16 osłonek na dwoch konfach i jestem ciekaw kto nas dorwie - jeszcze ustawiając "uciekaj kiedy wróg jest blisko" i latając w niewidce. Większość "znaffcuf" i "inteligentuff" o tym nie pomyślała :P

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

E tam jestem ciekawy kto będzie latał w nocy, w dzień robczy kiedy w następny dzień idzie się na rano do pracy/szkoły wątpie, aby były aż takie no-lify. Pozatym jak dobrze Maggot napisałeś 16 osłonek full speed uciekaj, gdy przeciwnik blisko jak by jeszcze w tp wskakiwał to w ogóle nie zniszczalny xD

Ahh te zorganizowanie BP utrudniają grę bardziej dla "uczciwych" graczy niż dla botterów :P

Opublikowano

Całkowicie zgadzam się z tym co napisał Maggot666, gdy czytałem oficjalne forum to też podobne myśli mi przychodziły do głowy.

Teraz można się spokojnie przenieść na x-2 i tam bocić do skutku, starsi gracze pewnie pamiętają że na x-1 też kiedyś nie było ochrony jak teraz i też się bociło, choć klient był inny i boty nie tak dobre jak teraz :rolleyes:

Opublikowano

Niedługo to będą robić już wgl utrudnienia do wrót i na bitewne zmniejszą expa bo pomyślą że są boty na bicie statków :D . Ale to nawet opłacalne się na 1-2 przenosić w końcu małe macki tam są to 2x co streuner a na 2 strzały

zakaz handlu

Opublikowano

No na pl2 teraz nawet na 1-1 jest kur** i ciągle mi staje a na 1-2 to się boje troche :D

@

A udobot zbiera gwiazdki ; } ?

zakaz handlu

Opublikowano

Oczywiście że zbiera gwiazdki. Ja już latam po 1-2, odznaczyłem tylko w opcjach żeby nie strzelał do struclów, to na wypadek gdyby jakiś baran wleciał jako Strauner, minie trochę czasu zanim będą latać z nickiem Lordakia :P

Opublikowano

ta ja pusciłem bota na zagrożeniu 1 na 1-2 i po 20sekundach own3d xD

@edit tera jak na same skrzyneczki pusciłem i jeszcze przyładowałem złotkiem i 120 skrzyneczek w 6 minut 250 uri i 4 losowania do kociołka :D

@@edit 2

latasz na niewidce? << już se sam odpowiedziałem :D bo zobaczyłem że odznaczyłeś only streunery

zakaz handlu

Opublikowano

Oj to miałeś jakiegoś pecha :rolleyes: Ja teraz też latam po 1-2 i tylko zbieram skrzynki bo jutro jak się wszyscy rzucą to to będzie jak na 1-1 xD

Opublikowano

Przez kilka dni nie będzie spokojnie na x-2 bo wariaci będą się napalać na rozwalanie botów, potem się to uspokoi. W międzyczasie można tłuc strucle na x-1 bo mimo tego że się za niego nic nie dostanie to jednak jest to alien i punkty do rangi się liczą.

Opublikowano

@Up no niby tak ale większość ludzi, którzy bocą albo nie mają FE albo zbierają uri na PP czy tam ammo te punkty rangi lepiej samemu zdobyć niż tyle ryzykować ;)

Opublikowano

ja tam zawsze latam na 1-7 i bije mk :P i zbieram skrzyneczki bocikiem, wiec mnie to lotto czy na x-1 czy to wejdzie czy nie wejdzie ja zawsze bocić będę :rolleyes:

Opublikowano

mi to tam wisi ;], latam po 2 gali [ 1-7 + niewidka ] zbierając boxy.

i jak mi wychodzi ?. Wyszło mi na to że zbieranie Boxów jest lepsze niż Bicie strunerków.

odalup78ab6.png

Opublikowano

Też bociłem na 1-7 ale się pałęta tam pełno tych krysiek i padał na FE

no pelenta pelenta, ale wole od czasu do czasu wykorzystać ten jeden kupon na naprawe niż samemu latać , a po za tym wydaje mi sie że x-7 to najlepsze mapki do bocenia, na x-5 czesto latają inne firmy , na bazówce też a na 1-7 spokojnie jest B)

a na 1 gali to chyba bicie alienków w ogóle nie opłacalne jest :mellow:

Opublikowano

Hahahahahaha :

ToMek\$/

Łatwo rozpoznać bota. Zazwyczaj wjeżdża on w środek skrzynki np. jak ktoś lata golcem to tak jakby tą środkową LF-trójką zbierał BB, albo jak wjeżdża w nią bokiem albo nawet wcale. No i np. boty na x-8, robią "tarzany" czyli tak ładnie kręcą te streunerki Pozatym często jest tak, że jak bijesz bota on zacznie uciekać dopiero na żylecie i najczęściej wieje na bazę, rzadko na porty.

On się zna na botach jak ja na polityce =D Świetni są. Bota nigdy nie ściągnęli, nie wiedzą jakie ma funkcje, a już wymyślają nie wiem co. Pewnie że każdy bot robi orbitki wokół streunerów, ucieka na żylecie, bo jak inaczej, ucieka na bazę i wchodzi w skrzynki środkiem hahahaha !! :D

---

A ja dzisiaj zapuszczam bota na x-7 i zobaczymy co z tego wyjdzie .

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Wg. mnie to hujowo ; // bo nic dzisiaj nie zbotowałem na 1-2 na pl2 ciagle zagrozenie padłem 3x a niewidki szkoda bo i tak wylapia

zakaz handlu

Opublikowano

A ja tam śmigam na bocie na 1-2 aż miło :) Ubił dzisiaj ze 2 tysiące tych robaczków na 1-2 i padł 2 razy, ale i tak mi nie szkoda :) Mam 1500 dod. energii do wrót, to wystarczy wylosować dod. hp i już naprawa z głowy :) Po prostu bardzo mi utrudnili życie tym na x-1 buahahaha...

@ Edit

@ReDDioS pl1 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...