Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hit][Bot]Nowy Easymetin2

SAstunterAD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wejscie.png

Kilka SS z naszego Bota

Początkowe okno...

okno.png

Okno rejestracji...

oknorejestracja.png

Okno po zalogowaniu...

okno4.png

Przypomnienie loginu...

okno3.png

prometin2pl.png

*Otwieranie 10 okien do uruchomienia EasyMetin2(przy zakupie konta Premium brak limitu)*

*Znakomita edycja/modyfikacja programu*

*Mniejsze lagi o 50 %*

*Nowe funkcje zostały dodane*

udostepnianie.png

EasyMetin2 by SAstunterAD mamy zamiar udostępnić pod koniec czerwca w 2011 roku , ponieważ występuję jeszcze instalacja nowych funkcji / pełna edycja / usuwanie bugów.

Lecz macie pewność nasz skrypter ciągle pracuje.....

aktualizacje.png

Aktualizacje / newsy możecie już zobaczyć na oficjalnym forum EasyMetin2 by SAstunterAD (link do forum w sygnaturze)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Co nas to obchodzi, że coś robisz? Rób to sobie dalej, jak to zrobisz to daj link do downloadu i tyle. Nikt Ci nie będzie płacił za to, że sobie spolszczyłeś czyjąś prace.

Opublikowano

Daj mi film z tym bo narazie to jesteś dzieciakiem który myśli że zabłyśnie ;>

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

pod koniec czerwca?? Do tej pory na bank wymysla darmowego bota

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Nieno do końca czerwca mam czekać na bota ?? Jeszcze czego i nawed nie widać konkretów.

Metin2 PL Ninja Dagger 50 Level

KingWorld Wojownik Body 80 Level

Opublikowano

Po czerwcu jak wtedy to em2 już padnie bo za dużo banów leci i nie kupują. Od kogo będziesz teraz pliki edytował więc jak dla mnie niewypał

18706.png

12193011.jpg

Gram s9:Agronas

Postać

Woj Metnal 63lvl boga już +9 ebo +9 screen później

87718152.jpg

buff smok 42 skille m2

heler 38 skile m3

Opublikowano

napisales ze dopiero w czerwcu 2011 to po co teraz robisz temat? to jeszcze pol roku, a pozatym niewiadomo czy przez te pol roku metin nie padnie, czy swiat bedzie dalej istnial wiec wedlug mnie to zbedny temat

13032777318975834031.gif

Opublikowano

Nawet jeśli takie coś istnieje to

EasyMetin2 by SAstunterAD mamy zamiar udostępnić pod koniec czerwca w 2011 roku

I co ?

po co robisz ten temat ? Rzeczy neo pisały spamy tego typu daj dl czy coś.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

@up, masz + z text

P.S powodzenia w uruchomieniu 40 metinów

A co d tematu, Ja moge zrobic Em2 TAk jak gdzies wspominalem w PAINThacker, i moge zrobic 1000 metinow + do tego uruchami ci sie Trade hack...

Pozdro...

Opublikowano

EasyMetin zawsze będzie płatny i niema się zmiłuj. programiści z EM2 ciężko nad tym pracowali .... EM2 darmowy nigdy w życiu jestem pewien ze kto zrobi takie cos to em poda do sadu ;];]

Opublikowano

Powodzenia.. w normalnym easy metin2 tez ci moge zrobić ze pisać będzie 40x metin.. Pokaz chociaż 4x postacie zalogowane na nim bo az mi sie wierzyć nie chce..

Opublikowano

jezu ciagle mowicie ze trwaja prace pokazujecie screny i liczycie plusy lepiej pokazcie jak bedzie dzilac a nie zasmiecaj nowym zbednym tematem forum to jest moja opinia

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

napisales ze dopiero w czerwcu 2011 to po co teraz robisz temat? to jeszcze pol roku, a pozatym niewiadomo czy przez te pol roku metin nie padnie, czy swiat bedzie dalej istnial wiec wedlug mnie to zbedny temat

hahah stwiat istniał metin padnie hahahahha

Ty kurwa skonczony idioto mysl troche tym jebanym kapucynem bo mnie rozpierdalasz jak na 16 latka hahahah

po 1 ;d cz zalozyciel tematu moze być idiota co by znaczyło ze ma downa i zakłada tematy z których nic nie bedzie

albo ma dokonał już popraw nad em2 i wszyscy beda heppy ^^ :** co nie zmienia faktu ze M@tiK ty jestes jebanym idiota ;***

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...