Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Fantastic World

.:Egon3k:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat dotyczy serwera FantasticWord i jego bugów z którymi administracja nawet nie próbuje walczyć. Ostatnio był na IS po kupieniu 40Sm można było korzystać z nich do woli i wykupić sobie cały IS. Bug był również na szybkie bicie level'a. Administracja zamiast naprawić błędy postanowiła cofnąć serwer o dzień. Nie wiem jak pozostali, ale myślę że nie tylko ja jestem stratny na tej cofce... Ja osobiście straciłem 6lv (miałem 123lv cofnęło do 117lv). Straciłem również szafira+9 (jak wszyscy grający tam wiedzą że na +9 jest trudno zrobić ponieważ jest tylko 10%)szafir wrócił do poziomu +6. Gdy wbijałem level oczywiście dropiłem kasę o której też mogę zapomnieć (około 8kkk). Całe forum i zapewne ich support jest pełne w skargach. Niestety żaden administrator nie raczy odpisać. Jedyne co dostaliśmy w zamian to zwiększony exp na 2dni... Myślę sobie: "dobra jak zwiększyli expa i obiecali że cofek więcej nie będzie to zagram, szybko wbije ten 123 na zwiększonym expie". Ale oczywiście team który widzi tylko $$ przed oczami nie zauważył że ZombieLand nie działa. Po wielu tematach na forum i wiadomościach na supporcie żadnej odpowiedzi. Wielu graczy tracąc lvl i Eq postanowili skończyć grę... Jeszcze parę cofek i nawet najwytrwalsi odejdą... To są właśnie początki końca tego serwera (tak samo było z TNL). Ten serwer jest postawiony tylko dla zarobku. Ok jak płacimy to wymagamy żeby chociaż ktoś odpowiedział i coś z tym zrobił.

Nie grasz na fantasticu nie zaczynaj nie warto serwer to bugi bugi i jeszcze raz bugi, którymi administracja nie ma czasu się zając... najlepiej jest cofnąć serwer i mieć w dupie wszystko tylko kasę trzepać...

Pozdrowienia do wszystkich którzy tam grają.

Ps. Nasz teamie zrób coś z tym.

Pozdrawia EsT

RMCF

Opublikowano

czemu tam jest  pro elo elo team spopi i paninax co all wiec czemu takie bugi nie wiem ^^ ale do tematu FW hmmm niby pomysl dobry ale team lipa  dlaczego wiele szczekaja malo robia :)

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

po 1 spopi dziecko paniksa nigdy nie widziałem Vasker sie serverem interesuje i cos robi

10[√]

20[√]

30[√]

40[√]

50[√]

60[x]

70[x]

80[x]

90[x]

100[x]

110[x]

120[x]

130[x]

140[x]

150[x]

160[x]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...