Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dagger Vs. Smok Vs. Wp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka...Mam dylemat tak jak w temacie jaką klasą zagrać interesuje mnie klasa dynamiczna (dagger) jak i taka którą się łatwo exp(WP) oraz taka co ma skille buffujące (co do tegoto moge buffa zrobic)Więc jaką postacią grac?Acha..zagram na s 22/23/24 Jc. na start posiadam hmm...troszke(cośik koło 600kk) więc?Myslałem o daggerze ale cięzko sie nim expi do 65 lvl (Potem smocze i looz) i jest dobry w pvp...Co do WP no to latwo się nim expi ale w pvp masakra.

PS:Interesuje mnie postac dobra w pvp jak i w expie...;]Taka uniwersalna:)

Napewno nie body i mental za drogie cholerstwo:>

Opublikowano

Smok? odpada ! Chyba że lubisz się męczyć z expem ;f

Polecam WP z absami i po 86lvl jeśli przyjmiesz build na PvP nie jest on zły ;-)

Więc polecam WP.

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Ja osobiście na Twoim miejscu zagrał bym ninią masz sporo kase wiec zrobisz dobre eq exp do 50 leci wcale nie tak źle, lurasz na BO i gitara. Potem jelonek i na marmurkach do 65 i potem masz już te całe upragnione smoczki i z górki :D

Opublikowano

ta zagraj dagiem, wbij poli na P i na marmurkach masz miodzio exp ;) a to że jest on dobry w pvp chyba każdy wie, więc nie masz się nad czym dłużej zastanawiać :P

aaa no i do tego dochodzi chmurka (dmg ofc. ;] )

44961917403710512398.jpg

Opublikowano

Nooo ok zagram daggerem:)Wbije ten 50+boj i wybiore się z kilkanostoma marmurkami do V2 z poli g-P :)Dzieki all!

temat do zamkniecia

Opublikowano

graj daggerem mozesz albo lurac albo samemu expic wystarczy kupic dobre eq na poczatek i dobrze rozkladac skile jak i staty polecam daggera WP moze i dobrze sie expi ale w pvp nie polecisz za duzo nim :)

05962579050416538615.jpeg

Najlepszy Doping Kibicowski w Polsce ! Najlepsze Oprawy Meczowe ! Dwa Wielkie Słowa POLONIA BYTOMSKA

ARKA GDYNIA

Arka Wódka Polonia !

To co nie zabija wciąż wzmacnia nas

Daj -- Będę szczęsliwy

Opublikowano

Ja takiego używałam i nie narzekam w zasadzie skili urzywam tylko do pvp [do 65] zawsze gdy gram daggerem nie kupuje kóz tylko jelona i dopiero na smocze noże zamieniem na 65. A misje poziomowe itp. cisne na jakimś fms tylko dla picu... ;) albo na marmurze jeżeli jest trudniejsza.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...