Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gold Bug

Uszek91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

teraz sprzedalem postac xD ale powroce za jakis czas , ciebie dlugo nie widzialem pisz na PW jak cos xD !

@EDIT/

Sorry nie na temat xD rozmarzyłem sie ; p

ale jak juz mam cos powiedziec modrego to ! xD BOTY I TAK HACKA DOSTANIECIE ; p ja konto retor x2 stracilem po 3h i GM nawet mi nie odpisal na moje prośby zwrócenia konta / kasy wiec ZSZC Team leci se w kulki delikatnie mowiac i tak ze ich gold bugi itp to specialnie zbey bany sypac bo nie maja co robic i nie wiedza jak juz serwery oczyscic bo BH im sie nie chce robic tylko wola pierdziec w stoltek i trzepac kase mam w nich wylane ;D

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

@Zrobili tak, bo teraz ceny się podniosą i ludzie kupią silki by zarobić. :) A przynajmniej tak się szczęśliwie stało na ich(zszc team) korzyść. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

no tak a pewnie te konta ktore chcialem odzyskac usuna i beda mieli 2 sloty do przodu a kase tez bede mieli -.- fuck yea

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

nie zrobili rollbacka bo nie mieli zapisanych bazy danych lajzy xD zamiast zobic auto save np co 15 min to oni robia recznie co pare dni X_x i dltego niektorzy maja tego golda w pip ale dostaja bany xD

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Admin Cienia
Opublikowano

Nie wiem jak by ale ja bym kończył grę na takim serwerze.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

ja juz skonczylem dawno :) postac sprzedalem za nie mala sume wiec zle nie jest xD mam 2 postac gdyby duzo zmienili moze wroce xD

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Ten bug został już dawno wyeliminowany.

Ale jak zwykle shit team nie zrobił rollbacka, Ci którzy zyskali na tym mają fajnie, Ci którzy nie zyskali to mają przerąbane.

Temat zamykam.

1334497071-U17330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...