Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie Zaczać Grac ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. chciałbym pograc na metin2.pl tylko mam problem . zaczynałbym od zera i nie wiem na jakim serwerze. czy mogłby ktos mnie wspomóc w jakis sposób? serwery najlpiej 23/24/25;p;) ale moze byc tez 1/2/3;p bo tych 15/16 nie lubie . A i jeszcze jedno. gdyby ktos mogłby mi napisac jakas taktyke jak zaczać grac i co zrobic zeby zarobic . ;p ;) dzieki z góry.

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Taktyki na start niema...

Polecam serwer 9 i 15 oraz 23/24 te serwer są spoko...nie poleca 1/2/3/4 poniewaz 50 lvle z skillami na P lataja.

Opublikowano

dzieki up. masz pluska w nagrode ;)

zaczne chyba grac na s24. tylko obawiam sie zeby znowu mnie nikt nie okradl.. mialem sure bm 32lvl eq +9.. ale zlodzieje jeb.. jak cos to pogram na tym serwerze Wojkiem :)

jak by ktos mial jakis sposob na zarobienie troche hajsu w metku w jakis szybki sposob;P bez zadnych platnych botkow/expbotkow bede wdzieczny;)

@edit.

czy jest jakis sens grania Buffem?? .

@edit.2;p

dostałęm od kolegi konto na ktorym jest woj 44lvl body z Bojem ;P.

a jak z fishbotem ;P?

za pomoc oferuje +/ - ;)

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Jeśli szukasz taniego servera z tanimi ku i wszystkim polecam ci pierwsze servery np. Monastyr. A jeśli chcesz coś więcej osiągnąc i dobić się np do topki to graj na nowych servach nap 25.

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Broń Boże nie pakuj się na Kronosa najdroższy server na jakim grałem :D

A jeżeli chodzi o taktyke to nie śpiesz się z lv i tak nie będziesz w Top xD śmigaj na metki i zarabiaj kase :rolleyes:

Opublikowano

dziekuje wam wszystkim poleci po +;p;)

Opublikowano

Polecam s5 , Mało n3o , miła atmosfera , Ceny takie sobie :P Zagraj Surą WP , Tanie ku , dobry do expa bez nie wiadomo jakiego eq ;) i chodź na metki i trzepaj kase :P

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...