Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Tradehacka Na Privy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Poszukuję TH na serwery prywatne. Jedni mówią że takowy jest inni przeciwnie. Jeśli jest to prosiłbym o link (szukałem na forum ale znalazłem coś typu: "tańczące banany do muzyki kurczaki ziemniaki...;d" ). Działające linki nagrodzę ++.

Pozdrawiam

Opublikowano

Co nie umiesz grać na privie że trzeba ci tradehaka? Ktos pracuje na eq a ty mu wszystko zajebiesz? Ja ci nic nie podam. multihaka, exp bota, fish bota mogę dać ale TradeHaka nieee.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

@UP

Żebyś go jeszcze miał.

@Topic

Wiem, że na Serwery Prywatne Hamachi na 100% istnieje, ale czy na normalne serwery to nie wiem. Kiedyś jakiś moderator pisał, że istnieje, no ale poczekajmy na inne osoby.

Opublikowano

mam dzialajacy na .pl ale dziala tylko w nocy lub jak nie mam lagow na serverze lecz boje sie go uzywac

I tak nie zawsze dziala czasami 100 x musisz metka wlaczyc zeby zalapalo proces

Opublikowano

Co nie umiesz grać na privie że trzeba ci tradehaka? Ktos pracuje na eq a ty mu wszystko zajebiesz? Ja ci nic nie podam. multihaka, exp bota, fish bota mogę dać ale TradeHaka nieee.

Dziecko idz lepiej spac bo chyba za wczesnie wstales..

Nikt ci nie każe podawac. Pisze tylko z prosba do normalnych ludzi. To co piszesz nie bardzo jest odpowiedzia na moja prosbe...

Opublikowano

mam dzialajacy na .pl ale dziala tylko w nocy lub jak nie mam lagow na serverze lecz boje sie go uzywac

I tak nie zawsze dziala czasami 100 x musisz metka wlaczyc zeby zalapalo proces

Możesz wrzucic na jakis hosting to wyprubujemy :)

Oczywiscie z załaczonym skanem ;)

Jeśli zadziała to bedzie +

Opublikowano

lol na Polskiego metka nie ma TH +.+ (przynajmniej jeszcze) !!!! On ci wyśle co najwyżej jakiegos KEY'a -.-

Czy Ty umiesz czytać ze zrozumieniem?... Pisze wyraźnie ze poszukuje na serwery prywatne nie na PL...

Opublikowano

Ludzie nie ma czegoś takiego jak TradeHack:P Przecież jakby był na mpc można by już go znaleźć od dawna^^

Metallica, Drowning Pool, Ozzy Osbourne - Kto słucha jeszcze prawdziwej muzyki?

subx.jpg

Opublikowano

TradeHack jest.. zrobiony przez unfair-games ;]

Zbieram +

Na serverach pod Nickiem: Psychopata/ZrobmyMelanz

Gnoje pierdolone usuneli mi avka -.- " a mialem takie zajebiste cyce :(

Opublikowano

Na privy hamachi istnieje trade hack lecz musisz być w sieci z tą osobąktórą chcesz okraść zaraz dam linka :)

@Masz http://www.mpcforum.pl/topic/215108-tut-trade-hack-pod-serwery-hamachi/

@Licze na minusy

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Japierdziele jak czytam posty niektórych to mi się nieodbrze robi... I nie chodzi mi tu tylko o ortografię... TH na privki jak najbardziej istnieje, jest on ukazany pod nazwą Trade Hack ELI . Był kilka razy na MPC forum, ale linki już powygasały. Co do PL to było coś w stylu TH ale trzeba było znaleźć naiwniaka. Na Prv hamachi jest ten co podał UP, trzeba być w tej samej sieci co ofiara i tyle.

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Opublikowano

Japierdziele jak czytam posty niektórych to mi się nieodbrze robi... I nie chodzi mi tu tylko o ortografię... TH na privki jak najbardziej istnieje, jest on ukazany pod nazwą Trade Hack ELI . Był kilka razy na MPC forum, ale linki już powygasały. Co do PL to było coś w stylu TH ale trzeba było znaleźć naiwniaka. Na Prv hamachi jest ten co podał UP, trzeba być w tej samej sieci co ofiara i tyle.

Tak jak mówisz, szukałem tego po necie lecz linki powygasały. Jeżeli coś znajdziesz daj znać ;x

Opublikowano

TH na prv istnieja w 100 % nie raz sie z takimi spotkalem . Nie raz bylo glosno na forach privow ost chyba na ( elitemt2 ) moze ktos pamietam w sprawie takiego jednego Diabelka .

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

Mowcie co sobie chcecie mi jeszcze rpzed dzisiejsza aktualizacja dzialal teraz za ni chuja nie mgoe odpalic Th na pl W tym momecie na 100% nie ma zadnego th na .pl ale dzis o 10:00 jeszcze byl :)

Opublikowano

Mowcie co sobie chcecie mi jeszcze rpzed dzisiejsza aktualizacja dzialal teraz za ni chuja nie mgoe odpalic Th na pl W tym momecie na 100% nie ma zadnego th na .pl ale dzis o 10:00 jeszcze byl :)

Masz jakiś filmik. ?

Bo to tylko Puste słowa .!

Opublikowano

Nie, takowy hack nie istnieje.

Każdy kto mówi że istnieje nigdy nie ma żadnego prawdziwego dowodu na to że to prawda.

Zawsze jesteście tacy mądrzy... Dopiero jak stracicie swoje konta przez tego typu oprogramowanie będziecie mieli takie zdanie jak ja.Pozdrawiam, -Shogun-!

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Nie ma TradeHacka to sciema ten hack istnieje tylko na privy Hamachi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...