Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Z góry przepraszam jeżeli w złym dziale, ale nie widziałem odpowiedniego. Jeżeli to konieczne proszę o przeniesienie.

A więc, poszukuję CMS... System strony (prosty) z edytorem zawartych na niej treści...

Chodzi o to że na stronie będzie takie logowanie jak by i jak tam wpisze ustalony login i hasło to strona pojawi się w trybie edycji...

Oczywiście coś darmowego.

Proszę o pomoc...

Pozdrawiam, -Shogun-!

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Drupal

e107

Joomla!

jPortal

Limbo

Mambo

php nuke

post nuke

quick cms

theportal

xoops

Najpopularniejszy - Joomla!

Opublikowano

Najpopularniejszy - Joomla!

Neostrada też jest najpopularniejsza wśród dostawców internetu, i co z tego? Nie ma się co pchać w system, który prędzej czy później będzie dla nas zbyt ograniczony tak jak jest to z joomlą, dlatego polecam drupala - sporo do nauki, ale później łatwo w nim zrobić cokolwiek, prostą stronę jak i bardzo zaawansowany portal.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

najlepiej samemu zrobić.. nie jest to takie trudne ;) chyba zmienne i może pętle wystarczą xD.. no i MySql

No to chyba nie pisałeś nigdy własnego CMSa :)

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Dzięki za wszystkie odpowiedzi ;>

Proszę o nie pisanie w tym temacie.

Pozdrawiam!

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

• Dodaj nową pozycję...