Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bug]Tanszesm Na Prywatnych Serwach

Wers

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja wyslalem i pisze ze kod nie poprawny;// co jest

wyslalem pod AP.WARN2 pod tamten nr i dupa przyszedl kod i wpisuje i Niepoprawny kod o co chodzi?>?

tylko ja tak mam?

21939.png18706.png

200 Postów[X]

250 Postów[X]

300 Postów[X]

400 Postów[X]

slidbar.gif

Kiedyś zbierałem -

A teraz Like

Opublikowano

Mnie osobiście to nie działa nie wiem czemu robiłem 5 razy i dupa ;/ Z filmem z instrukcją ;/ Kolega też robił i nic...

42985152343480391846.jpg
Opublikowano

Czasami te znaki dochodzą po jakimś czasie. (m. in. 30min) Jednak może dla tego że nie zrobiłeś reloga. Wyloguj się z konta, a potem zaloguj, ja tak robiłem i mi działało! Proszę o "+".

oxsygnampc.png

Created by `OX`

Opublikowano

jego id_dotpaya nie widać ale widać np "AP.WARN2" a jak wiadomo nie możne być takich samych treści (nawet na innych stawkach) więc jakiś to trop jest

Opublikowano

Leci raport, treść tematu usunięta przez autora.

btw. Niezły spam, zrobili Ci internetowi napinacze ; )

Wygląd mnie pierdoli, tak samo jak reputacja i twoje zdanie...

Opublikowano

Według mnie Wers się napracował , ale z nim to tak samo jak z piractwem. Piractwo normalne(download za free) no może nie jest do końca w porządku(zależy jak kto uważa) ale najgorsze jest zarabianie pieniędzy na nim. W tym wypadku każdy się chyba ze mną zgodzi.

Opublikowano

Nieeeeeeeeeeee dlaczego już niema tej strony:((((((((((((((((((((( dlaczegooooo za jakie grzechy właśnie chciałem doładować i sami widzicie:(

Zbieram -

Opublikowano

Dokładnie jak 2x UP, Naur się żali, ze jego server to najgorszy badziew i gra 100 osób i oczywiście musiał reportnąć. Ja SM mam, bo mi Wers w porę doładował, ale i tak szkoda, że już nie będzie ich tańszych. Naur - po prostu wypierdalaj z tego forum, bo ono jest właśnie do takich rzeczy neosie.

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...