Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Ninja Dagger Jak Grać?

KnBoss

PORADNIK  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Robi? do 50 lvl?

• Tak
      14
    • Nie
      5
  2. 2. Podoba?o si??

• Tak
      4
    • Nie
      9
    • jeste? hardcorem xD
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was W tym tutorialu zaprezentuje jak grać ninją daggerem?

Na początek zakładamy sztyletu (dagger walczy na sztylet lub miecz) i tak bijemy do 3 lvl na psach (jak kto chce może wypełnić misje) jak wbijemy 3 lvl to idziemy na wilki jak wbijemy 5 czy tam 4 robimy misję u biologa dostajemy sztylet czy tam miecz +3 i nim idziemy na dziki czy tam na wilki :P

Jak mamy kasę ulepszamy zbroję na +3/4/5/6 i wtedy wbijamy 7 lvl i expimy na niedźwiedziach PS:kupujemy mieczyk na 5 lvl i ulepszamy :D.

Gdy wbijemy 10 lvl to kupujemy lub dropimy sejmitar i ulepszamy na +4/5/6/7 bijemy tak na niedźwiedziach lub w m2 (miasto 2) na zaprzysiężonych tak oto mamy 15 lvl :D kupujemy mieczyk na 15 lvl i ulepszamy...

Potem znów gdzieś tam expimy ;] tak oto mamy 18 lvl. Kupujemy zbroje na 18 lvl (czerwone ubranie) ulepszamy do +4/5. I co myślicie expimy??? -niee xD teraz szukamy i bijemy metiny na swój poziom (bitwy)

Jak nam dropnie jakieś dobre KU (księga umiejętności) to wtedy sprzedajemy (cena w zależności od serwera) jak mamy dużo kasy kupujemy ulepszacze potrzebne do ulepszenia zbroji na +9 i ulepszamy (na +8 i +9 polecam u gildyjnego kowala) jak nam starczy kasy ulepszamy miecz na +7 czy tam +6 i expimy na dzikusach do 20lvl jak mamy 20 to kupujemy szeroki miecz i lepszamy do +4 +5 i nie expimy ;[ tylko dropimy ku z metków i sellamy i ulepszamy szeroki miecz na +9 ;] teraz mamy zbroje i miecz na +9 idziemy w Jinno na lewy dół koło mostu na dzikusach lurujemy łukiem cały spot i tak expimy do 26 lvl wtedy możemy expić lub iść na metiny na 20 25 lvl i dropimy ku sellamy jak starczy kasy kupujemy zbroje na 26 lvl +9 lub sami ulepszamy...wbijamy na dzikusach 30 lvl.... Kupujemy koziki i ulepszamy na +9 (ulepszaczy nie potrzeba) Tak oto mamy 30 lvl i dobre eq.

STATY

dajemy w zwinność i witalność

SKILLE

Bierzemy wszystkie ale maksujemy najpierw zasadzkę potem wirujący i potem według swoich upodobań :P polecam szybki atak

post-190922-0-60199800-1291824999_thumb.jpg - tu expimy na dzikusach ;]

PS: PORADNIK ROBIONY NA SZYBKO :D

BY Knboss wszelkie kopiowanie jest niedozwolone....

Dawajcie minusa -

chinski metin http://www.megaupload.com/?d=Y2BJY17G

Opublikowano

up to dlaczego ja chodze w kozach i zbroji na 26lvl +9?

a na drugim koncie mam 64 lvl i eq na +9 i mi tak bardzo nie pali

Może ty ulepszasz tylko u kowala a nie bodziem lub gildyjnym....

Dawajcie minusa -

chinski metin http://www.megaupload.com/?d=Y2BJY17G

Opublikowano

a na nowym serwie tak szybko odrazu zarobisz kasę?Więc może zrób drugi tutek jak nazbierać kasy na nowym serwerze ;]ale dam - na zachęte.

Zbieram +

Serwer:Kronos,

Królestwo:Chunjo,

LvL;65+

Klasa:szaman smok.

Opublikowano

Ogolnie poradnik ladny. Tylko jakbys dodal mapki i zaznaczyl spoty gdzie expic na poszczegolnych lvlach byloby super. I trzeba wydropic jakies super KU zeby ulepszac u gildyjnego ;D ale mi polecial wir miecza (3-4kk) i duchowe (1kk). ;D

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

ja jestem ciekawy właśnie jak expic od 40 do 65 albo 70lvla zrób taki ale szczegółowy :D i będzie git ;)

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...