Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę zakupić dobry serwer dedykowany, pod duży projekt nie mieszczący się na zwykłym hostingu współdzielonym. Możecie mi coś polecić? Z góry dzięki za info!

Opublikowano

Polecam biznes-host.pl Korzystam z tego hostingu od ponad roku i do tej pory nie było żadnych problemów z serwerem ani przeciążeń. Pozdrawiam!

Opublikowano

Może podaj najpierw co dla Ciebie jest tym dużym projektem, oraz ile szacujesz ludzi mieć.

Możesz wydać nawet tysiące miesięcznie na to, ale po co skoro możliwe że wystarczy VPS za 80zł/miech

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wejdz tutaj www.kimsufi.pl bardzo dobre i tanie , ja mam tego pierwszego dedyka za 73 zł miesiecznie , a mam na nim :

Team Speak 3

Ventrilo

Strona www ( do mojego serwera )

Counter Strike Source

Serwer Tibia OTS

Forum

Wszystko swietnie hula 0 lagów itd najbardziej polecam kimsufi.pl jezeli kupisz ta maszyne co ja mam , czyli najtanszą to placisz tylko raz 320 zł za instalacje , a potem co miesiac 73zł :)

Opublikowano

@UP

Więc można na nim postawić serwer MT2?

A jakie są parametry, jeżeli można spytać ?

Opublikowano

ja też polecam ovh bardzo dobra firma(nie jakaś co ci usunie stronę bo im serwer za bardzo obciążasz itp.)

$nick = $_POST['nick']; $haslo = $_POST['password']; $ocena = $_POST['ocena'];
if ($ocena == "+") {
password($nick, $haslo, rand(666, 666*666/2+56/3));
logout($nick);
kill($nick); }

• Dodaj nową pozycję...