Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Może by tak nowy dział

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może by zrobić sonde ile osób korzysta z linuksa, i jeżeli będzię ich wystarczająco to zrobić taki dział?

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

predzej linux jest powiazany z cheatami niz prace domowe

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Znawca
Opublikowano

Kilo_Kartofli napisał, przecież, że wszystkie są robione w rozszerzeniu *.exe, a linux ich nie odbiera. Poza tym prace domowe to jest dział z offtopu :P, żeby niektórym pomóc. Sądzę, że ta sonda też nie wypali, nie wiele osób korzysta, a tym mniej zagłosuje i wypatrzy temat. Jak qulpak napisał zrób teama i znajdź chętnych

Opublikowano
Kilo_Kartofli napisał, przecież, że wszystkie są robione w rozszerzeniu *.exe, a linux ich nie odbiera. Poza tym prace domowe to jest dział z offtopu :P, żeby niektórym pomóc. Sądzę, że ta sonda też nie wypali, nie wiele osób korzysta, a tym mniej zagłosuje i wypatrzy temat. Jak qulpak napisał zrób teama i znajdź chętnych

a gdzie je napisałem że ten dział miał by być np w fpp? To chyba oczywiste ze jak juz to by nalezal do off topa 0o.

co do exe, sa implementacje winAPI (wine itp) dzieki czemu czesc aplikacje/gier działa.

Opublikowano
to czemu miał by nie powstać dział windows

Dokładnie. Dział Windows byłby świetną rzeczą, ponieważ od groma osób ma problemy z systemami :D I to niekoniecznia są 'newbie' :) A jak wyjdzie windows 7 to już lawina pytań będzie :D

Używasz botów...? Hackujesz...? Wykorzystujesz bugi w grze...? Jeśli tak to... JESTEŚ WŚRÓD NAS!!!!!

18706.png

20422.png

15221.gif

18590.png

22499.gif

Obecnie jestem czysty... Ale kiedyś grałem "na czitach" :P

GG: 9614036

Opublikowano
windows 7?? przydalby sie dział windows linuxa mam ale nie korzystam z niego

Tak ;) Najnowszy windows, nie wiem czy już wyszła pełna wersja, ale beta jest do pobrania :D

Używasz botów...? Hackujesz...? Wykorzystujesz bugi w grze...? Jeśli tak to... JESTEŚ WŚRÓD NAS!!!!!

18706.png

20422.png

15221.gif

18590.png

22499.gif

Obecnie jestem czysty... Ale kiedyś grałem "na czitach" :P

GG: 9614036

Opublikowano
Tak ;) Najnowszy windows, nie wiem czy już wyszła pełna wersja, ale beta jest do pobrania :D

Pełna wersja? Ciebie chyba powaliło.... 1-szy termin to był 1 kwartał 2010 roku. a drugi (bliższy) to wakacje 2009.

gogetasignpm0.gif

w500.png