Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!Czy to prawda,że na Us łatwiej wbić lvl niż na PL-u?Jeśli tak to czy opłaca mi się pograć na US,żeby poduczyć się gry i wrócić na PL,aby osiągnąć większy lvl?Czy ktoś z was gra na New World?Bo nie mam z kim grać ;[

Opublikowano

Na metin2 us do 20lvl'a masz same questy co dają 99% expa więc to jest jakieś 30 minut gry, exp jest taki jak na pl, tylko ze jest troche inna altantyda i itemy.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Między innymi.

1.Nie ma tylu Polaków

2.Nie ma tyle "noobów"

3.Ma troche inne misje na początek.

Zespół metin2 US. bardziej stara się by uniknąć "botów" i "cheatów" od PL.Ale tak na prawdę to jest jedno i to samo.Takie jest tylko moje zdanie.

Opublikowano

Tak oplaca sie w przeciwienstwie do pl'a na us nie ma cen w milionach, w dodatku duzo polakow tam gra.Us rozni sie w tym, ze w nie, ktorych questach sa rare itemy jako nagrody, takie jak kamienie dusz peleryny itd. :).Exp taki sam, ale jak sie tak gra z kilka dni to sie wydaje ze 2 razy wiekszy :D.

Opublikowano

Dla nauki to polecam Ci pograć na jakimś serwerze hard&medium . Najpierw [CN] potem [PL]dedyki

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...