Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza Mapa Call Of Duty: Black Ops

Roue

Najlepsza mapa CoD: Black Ops  

106 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która mapa z gry Call of Duty: Black Ops jest wed?ug Ciebie najlepsza i najciekawsza?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nuketown HC HQ wymiata!! xD

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

Osobiście też Nuketown, na niej najszybciej exp leci. Ale dla klanu się nie nadaje ( mimo że mój klan ją ma< nie ja wybierałem> ). W ankiecie dałem nuketown ale havana też niezła mapa.

PaoloThe108.png
Opublikowano

Według mnie w Black Opsie udały sie wszystkie mapy ;] Ale najlepszą jest Array (uwielbiam śnieżne mapy :P ) Szkoda że można wybrać tylko 1 pozycję w ankiecie ;/

No niestety nie ma takiego ustawienia, że można by było zaznaczyć więcej niż jedną :P

Mój ranking TOP 5:

1. Launch- uwielbiam tą mapę ze względu na dużą, otwartą przestrzeń, wiele fajnych zakamarków Close Combat (walka z bliskiego zasięgu) no i oczywiście start rakiety :)

2. Nuketown- oczywiście drugie miejsce, cały czas bliski zasięg, bardzo fajne HC HQ oraz Dominacja (masa fragów xD )

3. Radiation- ciekawa interaktywność mapy (otwierane przejścia) + niezły Tomahawk Spawn na początku rundy/meczu + ciekawe hangary, podziemne przejścia :)

4. Firing Range

5. Jungle

Opublikowano

Usunęli quick scope? Fakt, nie podoba mi się tak jak w MW2, ale nadal da się kogoś zabić QS...

Kamp jest bardzo dużo, może akurat nie na Nuketown, ale na reszcie map są.

Opublikowano

No niestety nie ma takiego ustawienia, że można by było zaznaczyć więcej niż jedną :P

Mój ranking TOP 5:

1. Launch- uwielbiam tą mapę ze względu na dużą, otwartą przestrzeń, wiele fajnych zakamarków Close Combat (walka z bliskiego zasięgu) no i oczywiście start rakiety :)

2. Nuketown- oczywiście drugie miejsce, cały czas bliski zasięg, bardzo fajne HC HQ oraz Dominacja (masa fragów xD )

3. Radiation- ciekawa interaktywność mapy (otwierane przejścia) + niezły Tomahawk Spawn na początku rundy/meczu + ciekawe hangary, podziemne przejścia :)

4. Firing Range

5. Jungle

Popieram w 100%

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...