Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam taki "mały" problem z grą metin2. Otóż po włączeniu i zalogowaniu wyskakuje błąd systemowy: "Metin2client.bin przestał działać". Dzieje się tak tylko i wyłącznie, gdy gra zostanie zminimalizowana, lub gdu włączę inne okno np. jakiś folder lub wyskoczy komunikat systemowy. Osrazu gra przestaje odpowiadać. Ustawiałem zgodność z systemem xp service pack 3, net framework, jako administrator, ściągnołem kamer moda i ciągle to samo. Robiłem reinstalacje i nic nie pomaga. Proszę o pomoc.

Zbieram add.png jak by co ;p

Jeśli dasz delete.png to foch! I do tego jesteś noobem, dzieckiem neo urodzonym w UPS ;p

Opublikowano

Nic nie dało dalej ten sam błąd nawet przez kamermoda się wyłącza. Nie da się grać bo dzisiaj już 2x mnie z dt wywaliło ;/

Mój system to windows 7... ;(

Jeśli dasz delete.png to foch! I do tego jesteś noobem, dzieckiem neo urodzonym w UPS ;p

Opublikowano

Usunąłem tak jak kazaliście tym programem all i od nowa ale dalej to samo... Wcześniej też miałem windows 7, ale działało wszystko a teraz nie wiem co się dzieje... ;( Już nie wiem co robić jekieś pomysły co dalej?

Opublikowano

Cały system od nowa!? Robiłem 2 tyg temu i właśnie w tym sęk, że na początku działał ok a 2 dni temu ten błąd cholerny ;/

Chciałbym uniknąć formata znowu, bo mi zejdzie cały dzień z tym wszystkim sterowniki i tak dalej...

Opublikowano

Mozesz sprobować wejśc tak.

Start ---> Akcesoria ---> Narzedzia Systemowe ---> Przywracanie systemu ---> Ustaw do 3-4dni wtedy co Ci jeszcze działał ---> czekaj na wynik ;)

Jak masz Windows 7 to wpisz poprostu w Start ---> Przywracanie Systemu i Ci wyskoczy.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Ok zrobie i napisze czy coś się zmieniło...

Opublikowano

Nic to nie dało... A to może jakieś problemy ze zgodnością? Albo coś takiego? Ja nie wiem już co mam zrobić...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...