Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban Na Alteriwnet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj dostałem bana od dziewczyny! na alteriwnet za tekstury. Szczegółów nie będę opowiadał.. Przeczytałem tematy o odbanowaniu ip i zmianie adresu MAC ale to mi nie pomogło. Robię coś źle czy to po prostu nie działa?

Opublikowano

Że co ku**a? :D Od dziewczyny? WuTeF?

Za Texture Hack'a nie można dostać bana. Trudno jest go zauważyć. Prędzej już jakiś koleś nagra demko, jak grasz z nim na Wasteland. Tam jest najwięcej trawy, drzew, i krzaków, których na TH nie widać... Ten na adres MAC nie wszystkim działa... A reszta jest kontrowersyjna. :P

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Mniejsza za co dostałeś bana, w każdym bądź razie aby ów "myk" ze zmianą MAC zadziałał musisz całkowicie odinstalować grę i wszelkie pozostałości po niej - pliki na dysku i wpisy w rejestrze.

Potem zmieniasz w ustawieniach sieciówki adres fizyczny, restart kompa i ponowna, świeża instalacja MW2 - nie używaj żadnych kopii profilu, statystyk.

Mnie się w ten sposób udało zmienić mój XUID w grze - najwięcej roboty jest z czyszczeniem rejestru ale efekt finalny jest zadowalający ;)

peanut1.gif
Opublikowano

Mniejsza za co dostałeś bana, w każdym bądź razie aby ów "myk" ze zmianą MAC zadziałał musisz całkowicie odinstalować grę i wszelkie pozostałości po niej - pliki na dysku i wpisy w rejestrze.

Potem zmieniasz w ustawieniach sieciówki adres fizyczny, restart kompa i ponowna, świeża instalacja MW2 - nie używaj żadnych kopii profilu, statystyk.

Mnie się w ten sposób udało zmienić mój XUID w grze - najwięcej roboty jest z czyszczeniem rejestru ale efekt finalny jest zadowalający ;)

A działa jeszcze jakiś program gdzie mogę ustawić wszystkie statystyki (headszoty, kille, asysty, exp itd.) aby nie wbijać ich od nowa?

Opublikowano

ciekawe , powinien ci wyskoczyć błąd 22.iwd i komunikat ze nie moze wygenerować xuidu ,bo domyśny mac w sterowniku został zmieniony

ja wolę jednak swoją metodę :-)

przed

http://zapodaj.net/859d4acd1416.jpg.html

po

http://zapodaj.net/ffdb32b62813.jpg.html

za każdym razem przed opaleniem generuje sobie nowy numerek

BTW

kilka razy miałem ciekawą sytuację :-) kiedy wygenerowałem sobie identyczny LXUID z inną osobą teoretyczne prawdopodobieństwo ponoć jest = 0 :-)

bany na hasz maca jest gówno wart ,łatwo się go spoofuje ja to robie w 10s

Opublikowano

Polecam standardową reinstalke gry ;)a jeżeli nie chce ci się zaczynać od nowa to ściągnij sobie tego niemieckiego "prestige hacka".Wszystko już po tym powinno działać.A nie bawić sie w zmienianie xuid itp.. xD

Opublikowano

Usunąłem całą grę. Co mam teraz wyczyścić i jak?

BTW. Mam konto na alteriwnet na forum. Jak je usunąć dla pewności że nie mogą śledzić mojego ip albo cuś?

Opublikowano

Usunąłem całą grę. Co mam teraz wyczyścić i jak?

BTW. Mam konto na alteriwnet na forum. Jak je usunąć dla pewności że nie mogą śledzić mojego ip albo cuś?

prestige hack nie zmienia xudiu ,co ty piszesz

xuid to wygenerowana suma kontrolna adresu mac karty sieciowej !

jedyny sps to zmiana mac adresu !,ale zmiana adresu mac w sterowniku karty powinna skonczyc się błędem 22.iwd i komunikatem o niemożnosci wygenerowania xuidu

to dlatego że program sprawdza czy wartość maca jest ustawiona na radom (domyśny) i nie wprowadzaj ludzi w błąd kurwa

mój software masz zrzuty ekranu z wczoraj spoofuje adres mac na poziomie karnelu ,nie zmieniajac jego wartosci w rejestrze dzieki czemu generuje sobie zawsze nowy xuid

jak już powiedziałem program działa doskonale ,póki co nie dam go publicznie !!! zapomij

Opublikowano

prestige hack nie zmienia xudiu ,co ty piszesz

xuid to wygenerowana suma kontrolna adresu mac karty sieciowej !

jedyny sps to zmiana mac adresu !,ale zmiana adresu mac w sterowniku karty powinna skonczyc się błędem 22.iwd i komunikatem o niemożnosci wygenerowania xuidu

to dlatego że program sprawdza czy wartość maca jest ustawiona na radom (domyśny) i nie wprowadzaj ludzi w błąd kurwa

mój software masz zrzuty ekranu z wczoraj spoofuje adres mac na poziomie karnelu ,nie zmieniajac jego wartosci w rejestrze dzieki czemu generuje sobie zawsze nowy xuid

jak już powiedziałem program działa doskonale ,póki co nie dam go publicznie !!! zapomij

Chyba pomyliłeś cytaty...

Opublikowano

Temat wyjaśniony . CLose

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...